Insula Iubirii

Hannelore de la „Insula iubirii” îl pune la zid pe Andi! Se schimbă complet situația

 

Hannelore de la „Insula iubirii” a făcut o dezvăluire complet neașteptată despre ispita Andi, cel care i-a răpit inima în Thailanda!

Între cei doi s-a legat o frumoasă atracție în timpul emisiunii „Insula iubirii” și toată lumea a crezut că blonda îl va uita pe Bogdan și va alege să fie cu Andi după emisiune.

Totuși, Hannelore a demonstrat că a fost duplicitară și i-a dat speranțe lui Andi, ca apoi să se întoarcă la Bogdan!

 

La scurt timp după emisiune cei doi s-au căsătorit și Andi de la „Insula iubirii” a declarat că s-a simțit trădat.

Acum, Hannelore a venit în emisiunea celor de la Antena Stars și a făcut o dezvăluire complet neașteptată despre Andi, care schimbă complet ecuațiile problemei!

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli totul despre acest subiect!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

🌴💔 Urmăreşte Insula Iubirii pe Antena Play: https://s.a1.ro/ZMuaphZ. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE