Căutare Live

Hannelore, declarații neașteptate: "O să surprind pe toată lumea cu bărbatul din viața mea"

Hannelore Ulrich, fostă concurentă la „Insula Iubirii", a spus adevărul despre relația ei cu Bogdan Ionescu și a dezvăluit ce planuri are pentru viitorul apropiat. 

Hannelore Ulrich, fostă concurentă la „Insula Iubirii", a spus adevărul despre relația ei cu Bogdan Ionescu și a dezvăluit ce planuri are pentru viitorul apropiat.

„Inima mea a bătut timp de opt ani pentru Bogdan. Însă, din păcate, relația noastră a luat sfârșit în urmă cu câteva luni bune. Am rămas prieteni foarte buni, dezvoltăm un business împreună, îl respect pentru tot ceea ce a fost și ceea ce este în continuare în viața mea”, a spus Hannelore Ulrich, din Palma de Mallorca.

Fosta concurentă la „Insula Iubirii”, alături de Bogdan Ionescu, a precizat că afacerea pe care o are alături de fostul ei soț este în domeniul network marketing în travel.

Însă, Hannelore Ulrich a precizat că nu îl vede foarte des pe Bogdan Ionescu, ci doar la întâlniri stabilite pentru afacerea pe care o dezvoltă împreună.

Hannelore Ulrich a spus și ce își dorește de la următorul bărbat din viața ei: „Să mă iubească, să mă privească cu admirație”.

Fosta concurentă de la „Insula Iubirii” a vorbit și despre intervenția pe care a suferit-o pentru mărirea bustului, precizând că își dorea de mult timp să facă acest lucru. „A fost o obsesie de-a mea de mai demult, doar că n-am avut curaj să o fac”, a spus ea.

„Este doar ca aspect fizic mult mai plăcut, dar am aceeași încredere în mine ca și înainte”, a ținut ea să precizeze.

Hannelore Ulrich a mai spus, la „Agenția VIP”, că își dorește să aibă o viață „frumoasă, liniștită, bogată, o familie”.

Mai multe dezvăluiri făcute de Hannelore Ulrich sunt disponibile în clipul de mai sus.

Insula Iubirii: Ce se întâmplă între concurenți și ispite. Tot ce trebuie să știi despre sezonul 5... Prima despărțire la Insula Iubirii: “Trebuie să terminăm undeva”...
Ultimele știri