Antena Căutare

Imagini tulburătoare cu Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii. Cum s-a filmat tânăra pe bancheta din spate a unei mașini

Se pare că Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii, se simte din ce în ce mai rău. Tânăra s-a filmat în timp ce stătea pe bancheta din spate a unei mașini, iar imaginile tulburătoare i-a uimit pe oamenii din mediul virtual.

Colaj cu Bianca Pop, ispita de la Insula Iubirii
Se pare că Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii, se simte din ce în ce mai rău. | Antena 1 & Instagram

Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii, s-a aflat pe buzele tuturor în ultima perioadă. Tânăra trece prin momente dificile și se confruntă cu probleme serioase de sănătate.

De altfel, tânăra a fost intenată la Psihiatrie de către mama sa, lucru care a deranjat-o foarte tare. Aceasta a publicat și un videoclip din spital prin care transmitea un mesaj total neașteptat familiei sa.

„Pe mine m-a adus mama mea la nebuni, pentru că eu am slăbit 15 kilograme. Dar nici nu sunt 15 kilograme, uitați-vă în ce fel de condiții de boschetară stau. Ferească-mă Dumnezeu de nebuni. Păi aici știți ce fel de oameni sunt?! Și frate-miu m-a bătut, a venit poliția și poliția m-a dus la nebuni cu ea în condițiile în care tatăl meu s-a spânzurat și la nebuni a fost mama mea. Din acest moment pentru mine mama mea a murit. Dacă nu mă scoateți de aici, eu îmi tai venele”, a declarat ea, conform spynews.ro.

Bianca Pop, imaginile care au uimit prietenii din mediul virtual

Videoclipurile cu Bianca Pop au luat cu asalt rețelele sociale de când focoasa brunetă a fost externată de la Spitalul pentru Toxicodependențe și Psihiatrie. De curând, un alt filmuleț cu fosta ispită de la Insula Iubirii a stupefiat oamenii din mediul online.

Tânăra s-a filmat în timp ce stătea pe bancheta din spate a unei mașini, însă modul în care arată i-a luat pe toți prin surprindere. Din imagini se poate observa faptul că Bianca Pop este desfigurată.

Citește și: Geta, mama Biancăi Pop, detalii cutremurătoare despre situația în care se află fiica sa. Ce se întâmplă, de fapt, cu fosta ispită

Cu machiajul întins pe față, fosta ispită de la Insula Iubirii abia și-a găsit puterea să mai rostească câteva cuvinte și să își miște mâinile. Un lucru este evident, Bianca Pop se simte din ce în ce mai rău.

„Mi-e rău. O să facă ăștia pușcărie. Uitați-vă la ochii mei. De la lună la lună sunt mai rău”, a spus bruneta prin intermediul videoclipului, care a devenit foarte celebru pe rețelele sociale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea a atras atenția a sute de oameni din mediul online. Se pare că mulți internauți au empatizat cu situația în care se află fosta ispită de la Insula Iubirii și au încercat să o încurajeze cu mesaje frumoase.

Citește și: Bianca Pop de la Insula iubirii, anunț neașteptat pentru fani! Ce surpriză pregătește: „Numele meu înseamnă multe în România”

„Pacat! Îmi este milă de ea! A luat o pe căi greșite...”, „Doamne...să te aducă Dumnezeu pe drumul cel bun, fată🥺”, „Nu este de râs🥺 Dumnezeu să îi fie aproape!🙏🏼🥺”, „Doamne, doar ea știe ce e în sufletul ei. Sper să își revină!” sau „Nu îmi vine să cred că este ea! Are nevoie urgentă de ajutor specializat și de susținerea mamei ei! Are nevoie de iubire! Dumnezeu sa aibă grijă de ea!”, au fost doar câteva dintre comentariile de la filmulețul cu Bianca Pop.

Insula Iubirii sezonul 6. Radu Vâlcan, reacție neașteptată față de Alex. Ce i-a spus la bonfire, fără pic de reținere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x