Antena Căutare

Bogdan face o criză în fața camerelor TV: „Nu mai pooot. Deci nu mai pot. Așa ceva nu cred că este posibil”

Pentru orice bărbat din lume câteva imagini în care iubita sau viitoarea sa soție apare alături de un tânăr nu pot avea decât un efect grav. În această situație se află Bogdan, care e aproape să izbucnească în plâns atunci când vede ce se întâmplă între Hannelore și Andi pe Insula Iubirii

Pentru orice bărbat din lume câteva imagini în care iubita sau viitoarea sa soție apare alături de un tânăr nu pot avea decât un efect grav. În această situație se află Bogdan, care e aproape să izbucnească în plâns atunci când vede ce se întâmplă între Hannelore și Andi pe Insula Iubirii.

Bogdan s-a arătat foarte afectat după ce a văzut imaginile cu iubita lui şi Andi! Concurentul a oferit cel mai lung discurs de recunoaştere a propriilor greşeli din câte a auzit insula iubirii, impresionându-și inclusiv colegii din emisiune.

Vizibil rănit de felul în care iubita sa se comportă cu Andi, Bogdan a făcut o criză: „Nu mai pooot să văd. Deci, nu mai pot. N-am crezut vreodată că așa ceva este posibil”, a spus concurentul de la Insula iubirii.

Mărturisirile ȘOC nu se opresc. Unul dintre băieți recunoaște: „Am salvat-o. Iubitul ei de dinainte era... pește!”... Gata, S-A TERMINAT! Trei cupluri SE DESTRAMĂ PE LOC. Cine sunt băieții care au renunțat la iubite!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x