Căutare Live

Insula Iubirii. Moment ȘOCANT în următorul episod din Insula Iubirii: „Te-ai sărutat?”

Un Bonfire le aduce față în față pe Cati, iubita lui Răzvan, și pe ispita Dana, mâine seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție ”Insula Iubirii”.

Un Bonfire le aduce față în față pe Cati, iubita lui Răzvan, și pe ispita Dana, mâine seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție Insula Iubirii.

Chemată la Bonfire, Cati va fi confruntată cu încă două mari încercări pe ”Insula Iubirii”. Mai întâi, îi sunt prezentate imaginile în care îl vede pe iubitul său, Răzvan, în ipostaze intime alălturi de Dana, ispita alături de care și-a petrecut timpul încă de la sosirea sa pe Insulă. Mai mult, Cati are ocazia să stea față în față cu femeia care îi va povesti mai multe despre transformarea suferită de iubitul acesteia. ”Te-a sărutat?!”, a întrebat neîncrezătoare Cati, însă nu era pregătită pentru răspunsul pe care avea să îl primească.

Ce s-a întâmplat între Răzvan și Dana și cum va reacționa Cati la aflarea veștilor, telespectatorii pot afla mâine seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție ”Insula Iubirii”.

Ultimele știri