Antena Căutare

Dezvăluire ȘOCANTĂ la Insula Iubirii. Una dintre concurente recunoaște: „Iubitul meu m-a dat pe mâna altor bărbați!”

Hannelore este, cu siguranță, una dintre cele mai râvnite concurente din actualul sezon al emisiunii „Insula iubirii”.

Hannelore este, cu siguranță, una dintre cele mai râvnite concurente din actualul sezon al emisiunii „Insula iubirii”. La ușa superbei blonde au bătut pe rând Andi și Raul, iar semnalele celor doi nu au lăsat-o indiferentă. La fel cum nu o lasă nici iubitul său aflat de cealaltă parte a insulei, pentru care recunoaște că mai nutrește sentimente: „Pe Bogdan nu-l pot elimina dintr-odată din viața mea. E parte din mine”, recunoaște Hannelore.

La scurt timp însă datele problemei se schimbă, iar concurenta de la Insula Iubirii îi găsește defectele celui care ar trebui să-i devină soț după plecarea din Thailanda.

Relația dintre Hanne și Andi pare să continue să meargă în sensul dorit de ispită, iar seara îi găsește pe amândoi înlănțuiți pe canapeaua din casa fetelor, acolo unde blonda face și o mărturisire șoc, dezvăluind cum vede ea participarea la „Insula iubirii”: „M-a dat pe mâna altor bărbați în mod conțtient. Ce credea că o să rămân de piatră?”.

Hannelore, comportament la extreme pe ”Insula Iubirii”... Momentul NOPȚII la Insula Iubirii. Una dintre fete își dă SUTIENUL JOS în fața ispitei: „Am simțit că e momentul”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x