Antena Căutare

Momentul NOPȚII la Insula Iubirii. Una dintre fete își dă SUTIENUL JOS în fața ispitei: „Am simțit că e momentul”

Jocurile intime sunt specialitatea casei când vine vorba de Hanne, care nu scapă nicio ocazie să îi atragă atenția lui Andi ori de câte ori acesta este în preajma ei

Jocurile intime sunt specialitatea casei când vine vorba de Hanne, care nu scapă nicio ocazie să îi atragă atenția lui Andi ori de câte ori acesta este în preajma ei.

Un episod mai puțin obișnuit s-a petrecut în momentul în care cei doi au rămas singuri, iar arătosul tânăr a încercat să-i ofere un masaj blondei, Lipsită de inhibiții, Hannelore și-a dat sutienul jos în fața ispitei, lăsându-l pe acesta fără replică.

Pe Insula Iubirii, lucrurile par să avanseze cu mare repeziciune, iar Andi recunoaște că a rămas surprins de gestul frumoasei concurente: „Am simțit-o pe Hannelore foarte vulnerabilă. Mi-am dat seama că este un altfel de moment decât cele de până acum”, a spus Andi la interviurile de la Insula Iubirii.

Dezvăluire ȘOCANTĂ la Insula Iubirii. Una dintre concurente recunoaște: „Iubitul meu m-a dat pe mâna altor bărbați!”... Mărturisirile ȘOC nu se opresc. Unul dintre băieți recunoaște: „Am salvat-o. Iubitul ei de dinainte era... pește!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x