Antena Căutare

Insula iubirii, 22 iunie 2023. Ipostazele senzuale în care au apărut cuplurile la hotel. Ce au făcut aceștia când camerele filmau

Cuplurile de la Insula Iubirii au pornit încrezători în testul relațiilor în sezonul 7 al emisiunii. Aceștia s-au bucurat la maxim de ultimele nopți petrecute în prezența partenerilor de viață.

colaj foto cu concurenti in camere de hotel la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Concurenții de la Insula Iubirii sezonul 7 au fost filmați în camerele de hotel | Antena 1

După ce au călătorit multe ore cu avionul până în Thailanda pentru a-și testa relațiile de iubire, cuplurile de la Insula Iubirii au încercat să profite la maxim de momentele alături de partenerii lor de viață cu care au venit să-și testeze relațiile.

Ce s-a întâmplat în prima noapte petrecută alături de partenerii cu care au venit pe Insula Iubirii în sezonul 7. Ce au făcut cuplurile

Cuplurile care au venit la Insula iubirii sezonul 7 au încercat să profite la maxim de clipele alături de partenerii lor, înainte ca aceștia să fie despărțiți de testul suprem al insulei și să meargă să petreacă departe de parteneri în compania ispitelor.

Dacă pentru cuplul Răzvan Kovacs și Ema lucrurile au fost mai expansive și mai naturale, neținând cont atât de tare de camerele de filmat, cuplul Marius și Ana Maria a fost mai reticent și au petrecut timpul mai mult verificându-și activitatea de pe rețelele de socializare, pe telefoanele mobile.

Bianca și Marius au fost mai copilăroși și s-au tachinat până nu au mai putut, iar cuplul Claudia și partenerul ei, Bogdan, a avut chiar și o mică neînțelegere. Un cuplu a fost mai liniștit, iar acesta este cel format din Cristina și Iulian, care au stat mai mult de vorbă.

Cu toții și-au dat sfaturi înainte de a fi despărțiți pe Insula Iubirii și au încercat să petreacă cât de mult timp au putut alături de partenerii lor de viață. S-au sărutat, s-au îmbrățișat și au fost romantici unii cu alții, semn că testul Insula Iubirii este unul real pentru toți și este luat în serios.

După ce s-au acomodat în camerele de hotel, cele cinci cupluri de la Insula Iubirii sezonul 7 au fost invitate la o cină.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Noul sezon Insula Iubirii are premiera pe 22 și 23 iunie și va fi difuzat în fiecare joi și vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și Antena PLAY. Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaptelea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii pe Insula Iubirii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Cel mai aşteptat sezon al celui mai fierbinte reality show, Insula Iubirii, ce va avea premiera pe 22 şi 23 iunie şi va fi difuzat în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, pe Antena 1 şi AntenaPLAY aduce în atenţia telespectatorilor 10 ispite feminine şi 10 ispite masculine gata să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor.

Surpriză la Insula Iubirii! Concurent din cuplu, faţă în faţă cu o cunoştinţă, în rol de ispită, în această seară, de la... Insula Iubirii, 22 iunie 2023. Radu Vâlcan și-a făcut apariția și ceea ce a urmat a fost neașteptat: „Mă simt speriată!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x