Antena Căutare

Insula Iubirii, 22 iunie 2023. Radu Vâlcan și-a făcut apariția și ceea ce a urmat a fost neașteptat: „Mă simt speriată!”

Cuplurile au luat masa împreună, dar au avut parte de o surpriză de zile mari! Radu Vâlcan a venit alături de ei la cină și au discutat deschis despre mai multe subiecte ce-i privesc în mod direct.

colaj foto cu radu valcan, poza cu bianca giurca, poza cu bogdan cirlan si poza cu radu valcan la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Radu Vâlcan și-a făcut apariția și a aflat detalii despre cuplurile de la Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

Deși se gândeau că este doar o cină liniștită, ferită de intrebări cu privire la relațiile lor, ei bine, lucrurile au arătat diferit după ce Radu Vâlcan și-a făcut apariția și s-a așezat alături de ei la masă.

Reacția concurenților de la Insula Iubirii sezonul 7, ediția din 22 iunie 2023, după ce l-au văzut pe Radu Vâlcan. Ce au dezvăluit aceștia cu privire la relațiile lor

Radu Vâlcan și-a făcut apariția pe insulă, la masa concurenților care se delectau din bucatele care le-au fost pregătite. Acesta a vorbit deschis alături de concurenții emisiunii care au trecut pragul insulei în acest sezon.

„În momentul în care Radu a intrat m-am izbit de realitate. Îl consider pe Radu puțin intimidant, pentru că el aduce veștile rele”, spune Bianca.

„Dragii mei, bine ați venit pe insulă, în Thailanda, vă așteaptă o experiență unică, fascinantă, o aventură pe care nu o veți uita niciodată. Veți pune la încercare sentimentele, vă veți confrunta cu provocări la care nu vă imaginați. Va trebui să luați decizii ce nu vor fi simplu de luat. Ați venit împreună, dar nu toți veți pleca împreună! Poate fi pentru unii dintre voi ultima experiență de cuplu!”, spune Radu Vâlcan.

La un moment dat, Ema a izbucnit în lacrimi la masă și a fost întrebată de Radu Vâlcan dacă se simte în regulă.

„Sunt doar emoționată, atâta!”, spune Ema plângând.

„Ema, s-a întâmplat ceva?”, o întreabă Radu Vâlcan.

„M-a mișcat faptul că o să se întâmple, cred că toți avem emoții, doar că la mine sunt mai vizibile. Sunt îngrijorată de tot ce va fi nou”, spune Ema.

„Ema, ce înseamnă Răzvan pentru tine?”, întreabă Radu Vâlcan.

„E zâmbet, familie, iubit, omul cu care mă cert cel mai des și mă împac de atâtea ori, este totul meu în acest moment Răzvan!”, spune Ema.

„Copilul Emei din fosta relație, l-am luat cu drepturi depline, nu am zis niciodată că e doar al ei. Noah e și copilul meu”, spune Răzvan.

Cuplurile au vorbit despre relațiile lor, iar în clipurile de prezentare, atât Ema cât și Bianca au vârsat lacrimi. Ema a fot înșelată de Răzvan în trecut și a izbucnit în lacrimi atunci când a rememorat clipele.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Noul sezon Insula Iubirii are premiera pe 22 și 23 iunie și va fi difuzat în fiecare joi și vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și Antena PLAY. Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaptelea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii pe Insula Iubirii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Cel mai aşteptat sezon al celui mai fierbinte reality show, Insula Iubirii, ce va avea premiera pe 22 şi 23 iunie şi va fi difuzat în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, pe Antena 1 şi AntenaPLAY aduce în atenţia telespectatorilor 10 ispite feminine şi 10 ispite masculine gata să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor.

Insula iubirii, 22 iunie 2023. Ipostazele senzuale în care au apărut cuplurile la hotel. Ce au făcut aceștia când camere... Insula Iubirii, 22 iunie 2023. Cuplurile au cunoscut ispitele. Care au fost surprizele serii și cum au reacționat când a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x