Antena Căutare

Insula Iubirii, 6 iulie 2023. Claudia Florescu, reacție acidă la adresa celorlalte concurente. Ce a ascuns în bagaj Bogdan Cîrlan

Claudia Florescu a avut o reacție acidă în fața camerelor în ediția 5 din sezonul 7 Insula IUbirii de pe 6 iulie 2023, după ultima petrecere de la vilă. Iubita lui Bogdan Cîrlan a răbufnit la masă cu ispita Daniel Mihai. Iată ce a spus despre celelalte concurente, fără reținere.

colaj foto cu claudia florescu, poza cu ea si daniel mihai si poza cu bogdan cîrlan la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Claudia Florescu a fost la un date cu ispita Daniel Mihai, în ediția 5 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

Claudia Florescu s-a distrat pe cinste la petrecerea din vila fetelor, însă a avut o mulțime de nemulțumiri la adresa celorlalte concurente. Iubita lui Bogdan Cîrlan a folosit cuvinte dure în timp ce își descria colegele din sezonul 7 Insula Iubirii, în ediția 5 de pe 6 iulie 2023.

În timp ce discuta cu ispita Daniel, aceasta a mărturisit că există prea mult ipocrizie din partea fetelor. De altfel, Claudia Florescu a mai susținut că Bianca Giurcă este extrem de reținută în ceea e privește interacțiunea cu ispitele masculine.

„Nu știu, când văd atâta ipocrizie nu îmi place. Mă refer la mai multe persoane. Dacă eu simt să danez, dansez. Dacă vreau să stau jos, stau jos. Aseară cred că am fost singura care a dansat.
Nu mi-a plăcut comportamentul fetelor. Mi s-a părut că au fost toate ipocrite. Vor să facă, dar le este teamă. Bianca se reține foarte mult, ea nici nu vrea să se așeze lângă o persoană. (...) Eu nu sunt ipocrită. Fac ceea ce simt, dacă nu întrec limita. Le este frică să nu vadă iubiții lor ceva, iar ei să facă ceva mai grav decât au făcut ele. Deci au mereu frică și se vede”, a spus ea vizibil deranjată de atitudinea celorlalte concurente.

Ce gest neașteptat a făcut Claudia Florescu față de ispita Daniel Mihai în ediția 5 din sezonul 11 Insula Iubirii de pe 6 iulie 2023. Ce și-a ascuns Bogdan Cîrlan în bagaj când a plecat din România

În ediția 5 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 6 iulie 2023, Claudia Florescu și ispita Daniel Mihai au mers la un date de neuitat cu barca. Conversațiile dintre cei doi au decurs natural, iar curiozitățile nu au întârziat să apară.

Mai mult, iubita lui Bogdan Cîrlan a apelat la un gest neașteptat față de bărbatul cu care a ieșit la întâlnire. Aceasta nu a refuzat nici măcar o secundă propunerea lui Daniel Mihai de a-l vizita la Miami.

„Legat de Miami, eu pot să își fac o chemare și să vii la mine. Tu ai șanse mai mari așa. (...) E scump să mergi într-o vacanță, dar dacă vrei să vii la mine automat ți-ai scăzut din cheltuielile de călătorie, din start 3.000 - 4.000 de dolari”, i-a zis ispita masculină.

Tot în episodul 5 al reality show-ului, partenerul Claudiei Florescu i-a dezvăluit Simonei Alexuc că și-a „ascuns” un obiect prețios în bagaj la plecarea din România. Bogdan Cîrlan i-a cumpărat iubitei sale inelul de logodnă cu intenția de a o cere de soție la finalul testului.

„Îmi place faptul că vorbește foarte deschis despre relația lor și știe foarte bine de ce este aici. Mi-a arătat ce surpriză îi va pregăti Claudiei. Mi-a arătat cu avea o cutiuță acolo”, a declarat ispita Simona Alexuc.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Cum arăta ispita Deni Mariș de la Insula Iubirii sezonul 7 pe vremea când era blondă. Imagini neștiute cu modelul... Insula Iubirii, 6 iulie 2023. Bianca Giurcă, replici „explozive” la adresa lui Romeo Vasiloni. Concurenta, enervată pest...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x