Antena Căutare

„Insula Iubirii”. Andreea şi Gabi, discuție BRUTALĂ la ceremonia focului: „Nu mai simt nimic pentru tine! Doar dezamăgire!"

Gabi şi Andreea s-au întâlnit la ceremonia focului pe „Insula Iubirii”, unde au avut o discuție brutală, la finalul căreia au tranșat lucrurile, bărbatul fiind șocat de noua atitudine a partenerei lui.

Gabi şi Andreea s-au întâlnit la ceremonia focului pe „Insula Iubirii”, unde au avut o discuție brutală, la finalul căreia au tranșat lucrurile, bărbatul fiind șocat de noua atitudine a partenerei lui.

„Când am pus punct”?, a întrebat Gabi, uluit de faptul că Andreea considera că relația lor s-a încheiat înainte ca ea să se sărute cu ispita George.

„Eu am pus punct”, a spus Andreea.

„M-ai rănit. Sunt dat peste cap. M-ai uluit. Nu îmi vine să cred. Tot ce ai simțit pentru mine s-a terminat într-o zi și jumătate? Uită-te la mine și spune-mi. Nu mai simți nimic pentru mine?”, a întrebat-o Gabriel.

Andreea, însă, a rămas de neclintit în fața celui alături de care a venit la „Insula Iubirii”.

„Nu mai simt nimic pentru tine. Doar dezamăgire”, a spus Andreea.

„Cum să îi spui unei țări întregi că iubita ta s-a născut obosită?”, a spus ea, susținând cu îndrăzneală un monolog cu care l-a uimit pe Gabi.

Andreea s-a lăudat că nu a plâns deloc de când a ajuns pe „Insula Iubirii”.

În plus, Andreea a privit cu mândrie, alături de Gabi, imagini în care ea se săruta cu ispita George, față de care și-a reafirmat atracția.

Șocat și dezarmat de noua atitudine a Andreei, Gabi a ajuns la concluzia că relația lor a fost o „povară sau o minciună”.

Joc al seducției PERICULOS la „Insula Iubirii”. Săruturi și atingeri fierbinți între Cristi şi Mari! Ispita: „Se joacă c... „Insula Iubirii”. Un cuplu s-a SFĂRÂMAT în mod spectaculos! „Îmi vine să îți dau una!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x