Antena Căutare

Insula iubirii. Andreea și Gabriel, noul cuplu venit pe insulă, dezvăluiri incendiare! „Nu-mi vine să cred”

Un nou cuplu ajunge pe ”Insula Iubirii”, în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1! După doi ani și jumătate împreună, Andreea și Gabriel decid că relația lor trebuie să treacă testul de foc.

Un nou cuplu a ajuns pe „Insula Iubirii” și cei doi pozează, încă de la început, în ceea ce nu sunt! Să fie oare acesta un semn clar că ispitele vor reuși să despartă o poveste de dragoste ce ține de doi ani și jumătate?

Andreea și Gabriel au venit pe „Insula Iubiriidupă ce au decis că relația lor trebuie să treacă testul de foc al fidelității.

Insula iubirii, locul surprizelor! La o discuție în jurul focului, Radu Vâlcan a aflat mai multe despre cei doi.

Cu timiditate, Andreea și Gabriel au încercat să descrie ce anume îi leagă, ce este iubirea pentru ei și ce se așteaptă să trăiască prin această experiență din Thailanda, de la „Insula Iubirii”.

Amândoi au spus la „Insula iubirii” că se iubesc, dar au ieșit la iveală și detalii surprinzătoare. De exemplu, Andreea a menționat că lipsa de răbdare a partenerului nu îi este mereu pe plac. Oare Gabriel va ceda ușor ispitelor, din cauza acestor tensiuni ce există în relația lor?

Rămâne de văzut...

Iubitul Mirelei, confruntat de o ispită pe „Insula Iubirii”: „Nu te uita la mine, uite-te la expresia ei!”... Insula iubirii. Un nou joc EROTIC se naște la „Insula iubirii”! Marilena l-a uitat pe George și a pus ochii pe altă ispi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x