Antena Căutare

Andi, revoltat la ”Insula Iubirii”, după ce Denisa i-a dansat lasciv: ”Nu știu cum a ”dresat-o” Adrian, dar nu e deloc OK”

Andi s-a bucurat din plin de petrecerea la care a luat parte și la care s-a distrat pe cinste, la ”Insula Iubirii”, însă a rămas și cu un gust amar. 

Andi s-a bucurat din plin de petrecerea la care a luat parte și la care s-a distrat pe cinste, la ”Insula Iubirii”, însă a rămas și cu un gust amar.

La scurt timp după petrecerea organizată pe ”Insula Iubirii”, Andi s-a arătat revoltat de comportamentul Geaninei. Mai exact, el s-a arătat supărat de faptul că aceasta nu a zis nimic de faptul că Denisa dansează lasciv în fața lui.

”Nu a zis nimic, probabil ea o fi fost obișnuită cu astfel de lucruri, o fi fost obișnuită să accepte așa ceva. Ea n-a avut niciun stres, n-a pus piciorul în prag. Nu știu cum a ”dresat-o” Adrian, dar nu e deloc OK”, a spus Andi.

Atmosferă incendiară la ”Insula Iubirii”! Geanina și Denisa, dans lasciv pe manele după ce au consumat alcool: ”N-am put... Eusebiu, reacție neașteptată la ”Insula Iubirii”, după ce a văzut imaginile cu Teodora și ispita Mircea:”A preferat să s...
Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Ultimele știri
x