Live acumPoftiti la circ (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Prins între două mari iubiri! Aurel este într-o situație ce pare fără ieșire: Mă simt vinovat... Voi merge la psiholog

Viața lui Aurel e un lung șir de minciuni. Cel puțin asta spune concurentul de la Insula Iubirii, care încearcă să ducă un război pe două fronturi, strategie care pare sortită unui eșec pentru erorile se vor înmulți, iar lucrurile vor lua o turnură neașteptată

Viața lui Aurel e un lung șir de minciuni. Cel puțin asta spune concurentul de la Insula Iubirii, care încearcă să ducă un război pe două fronturi, strategie care pare sortită unui eșec pentru erorile se vor înmulți, iar lucrurile vor lua o turnură neașteptată.

Deși cu o noapte înainte bărbatul declara că este gata să ia o decizie, aceea de a rămâne alături de fosta lui iubita, venită în calitate de ispită pentru el în acest sezon, întâlnirea de doar 24 de ore cu Dana, cea cu care a făcut nunta la Purimuntra, îl va face să uite de promisiunile făcute.

Pus față în față cu cele două femei din viața lui, concurentul Insula Iubirii va pierde tot ceea ce crede că a câștigat printr-un joc duplicitar, la fel de bine jucat în fața celor două, nepăsându-i de speranțele pe care le creează sau de durerea pe care o poate provoca. “Mă simt vinovat, o să îndrept lucrurile. Îmi voi lua și câteva ședinte la psiholog”, va fi reacția bărbatului care nu s-a ferit până în acel moment să umilească orice femeie din viața lui.