Live acumMireasa
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Aurel de dă pămât cu fiecare băiat de pe Insula Iubirii. Colegii de emisiune sunt neiertători: Glumele de șantier. E un lăudăros și e vai de el

La hotelul băieților de pe Insula Iubirii lucrurile au luat-o razna pentru că apar primele disensiuni între ei. Aurel e „clientul” preferat al tuturor din cauza comportamentului său mai puțin decent. Criticile reciproce sunt la ordinea zilei

La hotelul băieților de pe Insula Iubirii lucrurile au luat-o razna pentru că apar primele disensiuni între ei. Aurel e „clientul” preferat al tuturor din cauza comportamentului său mai puțin decent. Criticile reciproce sunt la ordinea zilei.

Aurel, om cu experiență pe Insula Iubirii, a devenit un adevărat „dușman” al celorlalți concurenți din resort. Tânărul consideră că nimeni nu e la fel de bun ca el, în vreme ce părerea generală e că Aurel e o adevărată oaie negră a grupului.

După ce i-a luat pe toți în vizor, riposta nu se lasă așteptată și Costas lovește în plin: „Se dă mare pe aici și e vai de el. Ne explică el nouă că e matur, că e experimentat, dar are aceleași glume de șantier”, spune Costas la Insula Iubirii.

Dovada de agresivitate inutilă a lui Aurel este cea în care le lovește pe ispite cu mingea de volei, moment în care toată veselia se încheie la resortul băieților.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro