Antena Căutare

Bogdan de la „Insula Iubirii” a spus adevărul despre divorțul de Hannelore! Motivul real pentru care s-au despărțit

Bogdan, fost concurent la „Insula Iubirii”, a dezvăluit motivul pentru care el și Hannelore au hotărât să divorțeze, în urmă cu trei luni.

Bogdan, fost concurent la „Insula Iubirii”, a dezvăluit motivul pentru care el și Hannelore au hotărât să divorțeze, în urmă cu trei luni.

Potrivit lui Bogdan, în decizia lui și a lui Hannelore de a divorța nu a fost implicat Andi, ispita de care fosta concurentă s-a apropiat mult la „Insula Iubirii”.

„În urma concluziilor aberante cum că Andi ar avea vreo legătură cu divorțul nostru, ei bine el nu are nici o legătură, principalul motiv este că lucrurile nu s-au schimbat în bine cum speram că se vor întâmpla, căsătoria fiind încă o șansă pentru a salva relația noastră. Înainte de căsătorie am discutat mult și am ajuns la o concluzie că dacă peste n ani vom reveni la aceleași discuții ca în trecut, atunci ne vom strânge mâna și ne vom despărți. Pe neașteptate pentru mine, acest lucru a venit mult mai devreme. Sunt aproape trei luni de zile de când am hotărât să încheiem relația”, a declarat Bogdan, pentru spynews.ro.

„Și cred că fiecare dintre noi avem dreptul să cunoaștem noi persoane alături de care putem fi fericiți, iar cele mai frumoase momente vin atunci când nu te aștepți”, a adăugat fostul concurent la „Insula Iubirii”.

Hannelore a fost cea mai controversată concurentă din cel mai recent sezon al emisiunii „Insula Iubirii”, deoarece a avut un comportament duplicitar față de iubitul ei, Bogdan, care ulterior i-a devenit soț, și față de ispita Andi.

În urmă cu câteva zile, Hannelore a publicat și ea un mesaj referitor la despărțirea de Bogdan și la ce a simțit pentru ispita Andi. Mai multe detalii, aici.

Bombă! Primele imagini cu Hannelore de la "Insula iubirii", după ce a divorțat de Bogdan: "Îți cauți iar ... De nerecunoscut! Ionuț Gojman de la „Insula Iubirii” a arătat o imagine cu el, de acum 10 ani! „Uită-te în oglindă” – FO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x