Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Bogdan începe să regrete decizia de a veni pe ”Insula Iubirii”? ”Nu cred că se aștepta ca ea să se îndrăgostească”

Veștile de la Minitel în fac pe Bogdan să își piardă speranța de la o zi la alta, iar acest lucru devine vizibil pentru toți cei din jurul lui, după cum aceștia vor declara mâine, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție ”Insula Iubirii”.

Veștile de la Minitel în fac pe Bogdan să își piardă speranța de la o zi la alta, iar acest lucru devine vizibil pentru toți cei din jurul lui, după cum aceștia vor declara mâine, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție Insula Iubirii”.

”Bogdan cred că este cel mai dărâmat dintre toți, el a venit aici pentru distracție, nu ca să își testeze relația și nu cred că se aștepta ca ea să se îndrăgostească pe partea cealaltă. El știe, dar nu vrea să recunoască în fața lumii acest lucru, nu cred că vrea să le dea satisfacție celorlalți. Când vine vorba de ea, Bogdan nu permite altora să spună ceva de rău, chiar dacă uneori știe că unele lucruri sunt adevărate”, a remarcat Nico.

Care sunt veștile, dar mai ales imaginile care îl dau peste cap pe Bogdan, telespectatorii pot afla duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție ”Insula Iubirii”.

Video