Antena Căutare

Băieții se combină cu ispitele feminine pentru a câștiga concursul zilei. Miza e mare: „Prostul, e îndragostit lulea, dar ea are nevoie de un barbat puternic”

Se formează echipele pentru un concurs cu o miză de excepție. În momentul în care se formează echipele, ies la iveală multe animozități, dar și simpatii cu duiumul pe care tinerii aflați pe insulă nu și le pot ascunde

Se formează echipele pentru un concurs cu o miză de excepție. În momentul în care se formează echipele, ies la iveală multe animozități, dar și simpatii cu duiumul pe care tinerii aflați pe insulă nu și le pot ascunde.

Ca de obicei, Aurel are mereu ceva de comentat și nu se oprește niciodată din critici la adresa colegilor de concurs. Ultimul pe listă este Adrian pe care-l consideră îndrăgosti lulea de Maria. Previziunile bărbatului par să fie corecte după ce Adi o alege pe frumoasa ispită să-i fie colegă de echipă: „Prostul e îndrăgostit rău. Se vede cu ochiul liber, dar Maria nu are nevoie de un iubit ca el, Îi trebuie un bărbat puternic, nu unul ca ăsta”, crede Aurel.

În cele din urmă, echipele se formează și începe concursul. Sunt două probe grele, dar câștigătorii vor avea parte de o frumoasă surpriză. Așadar, o miză uriașă și un concurs ce se anunță infernal.

Aurel de dă pămât cu fiecare băiat de pe Insula Iubirii. Colegii de emisiune sunt neiertători: Glumele de șantier. E un ... Câștigători neașteptați la Insula Iubirii. Ei sunt cei doi care au cucerit marele premiu pus la bătaie: Veți avea și un ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x