Live acumObservator 06
Prime Time 20:00Sacrificiul

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Băieții se combină cu ispitele feminine pentru a câștiga concursul zilei. Miza e mare: „Prostul, e îndragostit lulea, dar ea are nevoie de un barbat puternic”

Se formează echipele pentru un concurs cu o miză de excepție. În momentul în care se formează echipele, ies la iveală multe animozități, dar și simpatii cu duiumul pe care tinerii aflați pe insulă nu și le pot ascunde

Se formează echipele pentru un concurs cu o miză de excepție. În momentul în care se formează echipele, ies la iveală multe animozități, dar și simpatii cu duiumul pe care tinerii aflați pe insulă nu și le pot ascunde.

Ca de obicei, Aurel are mereu ceva de comentat și nu se oprește niciodată din critici la adresa colegilor de concurs. Ultimul pe listă este Adrian pe care-l consideră îndrăgosti lulea de Maria. Previziunile bărbatului par să fie corecte după ce Adi o alege pe frumoasa ispită să-i fie colegă de echipă: „Prostul e îndrăgostit rău. Se vede cu ochiul liber, dar Maria nu are nevoie de un iubit ca el, Îi trebuie un bărbat puternic, nu unul ca ăsta”, crede Aurel.

În cele din urmă, echipele se formează și începe concursul. Sunt două probe grele, dar câștigătorii vor avea parte de o frumoasă surpriză. Așadar, o miză uriașă și un concurs ce se anunță infernal.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube