Antena Căutare

Confruntare URIAȘĂ la „Insula iubirii”! Mari și Iulian au dat cărțile pe față! „Te crezi mai deștept?!”

Pentru mai bine de două săptămâni, Iulian a încercat să se comporte ca și când nu mai există nicio șansă de împăcare cu Marinela. Totuși, când momentul confruntării se apropie, concurentul dă cărțile pe față!

Pentru mai bine de două săptămâni, Iulian a încercat să se comporte ca și când nu mai există nicio șansă de împăcare cu Marinela. Totuși, când momentul confruntării se apropie, concurentul dă cărțile pe față!

Iulian a încercat să o uite pe Mari și chiar pentru o scurtă perioadă a părut că se apropie de ispită, dar a avut mereu grijă să păstreze jocul perfect pentru a nu exclude nici împăcarea cu iubita.

Mari pare să își fi făcut curaj să își înfrunte destinul. A decis să se despartă de Iulian, să își ia examenul de Bac, să facă un curs de make up, să se mute la București și să își facă un nou drum în viață.

Ba mai mult decât atât, atunci când a primit șansa să își sune mama, tânăra i-a povestit totul și a primit chiar și binecuvântarea femeii de a se despărți de Iulian! Culmea, totul venind de la persoana care a încurajat-o mereu să îl accepte pe Iulian!

A venit și momentul confruntării de la bonfire, iar situația a devenit tot mai complicată! Oricât de mult a încercat Iulian să pozeze în băiatul bun și nevinovat care a spus mereu adevărul, concurentul a eșuat și toți s-au prins că adevărul este cu totul altul!

Ba mai mult, dacă inițial a zis că el a fost cel care a luat-o pe Mari de la un pește, acum nu mai recunoaște nimic!

„Nu înțeleg de ce faci afirmații complet eronate...Te crezi mai deștept decât mine”, a răbufnit Mari.

Detalii șocante ies la iveală despre Mari de la „Insula iubirii”! „Care ar lua-o de la un pește...”... Ispita Cristi a luat DECIZIA! Rămâne sau nu alături de focoasa Mari? „Ce am trăit noi aici...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x