Cea mai grea ceremonie a focului din istoria emisiunii! Andreea, șocată de declarațiile lui Gabi: "Inteligența ei? E de nota 5!"

Cea mai grea ceremonie a focului din istoria emisiunii! Andreea, șocată de declarațiile lui Gabi: "Înteligența ei? E de nota 5!"

Insula iubirii. Episodul 8. În contextul în care lucrurile par să o fi luat pe o turnură nefavorabilă cuplurilor, pe insula băieților ispitele își fac de cap, iar Andreea este chemată la "apel". Merge la ceremonia focului, alături de Cati și de Mirela, iar imaginile pe care Radu i le arată îi smulg lacrimi.

Insula iubirii. Episodul 8. Mărturisirile bărbatului pe care îl iubește o doboară pe Andreea, însă tot ea mărturisește că nu e prima dată când Gabi își exprimă astfel de opinii:

"Ți-a spus că ești proastă. Că inteligența ta e de nota 5, lucru care așa se traduce. Pare că încearcă să scape de tine, nu s-a mai întâmplat așa ceva până acum în istoria emisiunii", îi spune Radu Vâlcan.

Insula iubirii. Episodul 8. Acesta este momentul când Andreea recunoaște că Gabi a subestimat-o întotdeauna, iar ea a sperat că lucrurile se vor schimba: "Îmi spunea când ne certam, dar credeam că sunt lucruri spuse la nervi. Acum, însă, m-am convins. El nu va mai avea loc în viața mea".

Ultimele știri