Iulian renuntă, oficial, la iubita lui! A tăiat brățara de cuplu: "Dacă m-a folosit ca să se răzbune pe ea, scot flăcări!"

Indoielile, orgoliul rănit, dar și presiunea ispitei par să-l facă pe Iulian să se schimbe de la o zi la alta. Deși a mărturisit în repetate rânduri că a pus punct relației cu Marinela, Iulian renunță cu greu la brățara de cuplu.

Insula iubirii. Episodul 8. Indoielile, orgoliul rănit, dar și presiunea ispitei par să-l facă pe Iulian să se schimbe de la o zi la alta. Deși a mărturisit în repetate rânduri că a pus punct relației cu Marinela, Iulian renunță cu greu la brățara de cuplu.

Insula iubirii. Episodul 8. O face, însă la insistențele Irinei. Iulian renuntă oficial la iubita lui! Acesta și-a tăiat brățara care reprezenta legătura dintre el și Marinela. ”Nu vreau să o păstrez!”, a spus concurentul de la Insula Iubirii care, imediat după acest episod, încearcă să o evite pe ispita Irina, simțindu-se, cel mai probabil, vinovat.

Insula iubirii. Episodul 8. De cealaltă parte, ospita Irina se simte păcălită de Iulian. ”Dacă m-a folosit pe mine ca să se răzbune pe iubita lui, scoate din mine toată Moldova. Și Galați și Brăila și Iași și tot!”, a spus aceasta.

Ultimele știri