Antena Căutare

Marinela, invitație în dormitor pentru ispita Cristi: ”Avem o cameră sus!”

Insula iubirii. Episodul 8. După ce și-a transmis disponibilitatea pentru ispita Cristi în timpul unei ședințe foto câștigată de ea, Marinela pare tot mai hotărâtă să cadă în brațele celui în compania căruia a petrecut ultimele zile. 

Insula iubirii. Episodul 8. După ce și-a transmis disponibilitatea pentru ispita Cristi în timpul unei ședințe foto câștigată de ea, Marinela pare tot mai hotărâtă să cadă în brațele celui în compania căruia a petrecut ultimele zile.

Deși nu a avut curajul să facă și pasul definitiv și nici măcar nu l-a sărutat, Marinela pare că vrea să se joace cu mintea lui Cristi și îi face o invitație în dormitor, într-un mod subtil: ”Avem o cameră sus!”, i-a transmis Mari.

Insula iubirii. Episodul 8. Calculat și extrem de sigur pe sine, Cristi nu i-a dat apă la moară Marinelei, ceea ce a determinat-o să insiste, exact așa cum ispita a preconizat.

"Ea va face primul pas, mă va săruta! Sunt sigur de acest lucru. Tensiunea asta dintre noi e frumoasă", mărturisește Cristi.

Marinela cade în ispită? ”Îți plac? Vreau să ne-o...!” Atingeri și gesturi intime cu Cristi... Iulian renuntă, oficial, la iubita lui! A tăiat brățara de cuplu: "Dacă m-a folosit ca să se răzbune pe ea, scot fl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x