Antena Căutare

Mari și Iulian au evitat participarea la ultima Ceremonie a Focului. Mari, momentul adevărului: de câte ori a mai vorbit cu Cristi?

Pentru Mari și Iulian, cei care au decis în fața focului din Thailanda despărțirea,  au urmat câteva ore de chin, în care femeia din Brăila a încercat să lege o conversație cu bărbatul care a bătut toate recordurile în materie de lipsă de comunicare.

Pentru Mari și Iulian, cei care au decis în fața focului din Thailanda despărțirea, au urmat câteva ore de chin, în care femeia din Brăila a încercat să lege o conversație cu bărbatul care a bătut toate recordurile în materie de lipsă de comunicare.

Motivul pentru care Mari și-a dorit să clarifice tot ce a rămas nespus a fost dorința acesteia ca pentru toată lumea, inclusiv pentru Iulian, să fie foarte clar faptul că unicul vinovat pentru situația ce s-a creat este chiar el.

Șase luni mai târziu, decizia ei a rămas neschimbată: „Sunt singură și nu m-am gândit încă ce partener îmi doresc pe viitor...habar n-am, doar să vină!”

Cât despre relația cu Iulian, a rămas una de prietenie la distanță: „Cu Iuli vorbesc, suntem prieteni...pot spune. Vorbim când avem timp. El muncește, eu muncesc.”

Pentru o perioadă, Mari a fost plecată din țară, acesta fiind și motivul pentru care nu a fost prezentă la Ceremonia Focului ce a avut loc în România.

În cu totul altă țară, Iulian și-a văzut de viața lui. Singura pare și el, judecând după postările de pe site-urile de socializare. Deși echipa a insista să aibă de la el un ultim testimonial, timiditatea l-a împiedicat să facă filmarea solicitată.

Din spusele ambilor, nu există șanse de împăcare întrei ei, mai ales după difuzarea emisiunii.

Ultimul Bonfire pentru cuplurile de la ”Insula Iubirii”, în această seară, de la 20.00, la Antena 1... Gabi și Andreea, din nou împreună?! Cum s-au prezentat la ultima Ceremonie, la 6 luni după evenimentele care au șocat o ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x