Antena Căutare

Gabi și Andreea, din nou împreună?! Cum s-au prezentat la ultima Ceremonie, la 6 luni după evenimentele care au șocat o țară întreagă

Pentru cuplul din Reșița, cel mai controversat din câte a văzut, până acum, „Insula iubirii”, trecerea timpului a adus uitarea. La șase luni de la încheierea filmărilor, Gabi și Andreea se reîntâlnesc cu Radu Vâlcan la Bonfire pentru a povesti cum a decurs viața lor după ”Insula Iubirii” și ce s-a întâmplat cu relațiile lor.

Pentru cuplul din Reșița, cel mai controversat din câte a văzut, până acum, „Insula iubirii”, trecerea timpului a adus uitarea. La șase luni de la încheierea filmărilor, Gabi și Andreea se reîntâlnesc cu Radu Vâlcan la Bonfire pentru a povesti cum a decurs viața lor după ”Insula Iubirii” și ce s-a întâmplat cu relațiile lor.

Întâlnirea de la București, ce a avut loc în săptămâna în care a început difuzarea emisiunii, i-a găsit împreună, formând un cuplu, în ciuda evenimentelor petrecute pe insulă, în ciuda insultelor aruncate unul celuilalt, în ciuda sfaturilor primite și în ciuda felului în care au părăsit Thailanda.

În mod surprinzător, Gabi a fost cel care a dorit împăcarea: „Mi-a părut rău pentru felul în care am vorbit acolo vizavi de ea.”

Nu de puține ori, dragostea este confundată cu singurătatea. Reapropierea de Andreea l-a făcut să se simtă în siguranță. Gabi spune că este în continuare nefericit, că are aceleași frustrări, dar că și-a dat seama că nu câștigul la loto ar fi calea spre fericire. Acum, este convins că doar găsirea persoanei potrivite l-ar face un om împlinit. „Andreea nu este cea mai potrivită pentru mine.”

În schimb, Andreea se consideră fericită. Cercul vicios în care cei doi se învârteau până la venirea în Thailanda și-a reluat cursul. Experiența „Insula iubirii” și sfaturile pe care le-au primit aici au fost total ignorate de cei doi, viața în Reșița rămânând neschimbată.

Marea surpinză a venit la aproape un an de la încheierea filmărilor. Prin intermediul unei filmări, Andreea ne-a spus că relația dintre ea și Gabi s-a încheiat.

Mari și Iulian au evitat participarea la ultima Ceremonie a Focului. Mari, momentul adevărului: de câte ori a mai vorbit... Răsturnare de situație în cuplul Cati și Răzvan! După ce amenințările transmise de el au fost demascate, Răzvan părăseșt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x