Antena Căutare

Raul a lansat BOMBA sezonului! Hannelore i-a trimis mesaje, după plecarea din Thailanda: „Ai pus mâna pe mine și m-au luat gândurile”

Raul a fost bărbatul în care Hannelore și-a căutat atenția și pe care a încercat să-l folosească pentru a se reconfirma ca femeie atrăgătoare.

Raul a fost bărbatul în care Hannelore și-a căutat atenția și pe care a încercat să-l folosească pentru a se reconfirma ca femeie atrăgătoare.

Așa cum a mai spus și cu alte ocazii, „Insula iubirii” nu rămâne doar în Thailanda. Raul a mărturist că a fost căutat de Hannelore de mai multe ori, partenerea lui Bogdan sunându-l de nenumărate ori și trimițându-i mesaje ce conțin invitații, declarații și adevăruri pe care Insula le-a intuit încă din Thailanda

„Convorbiri de câte 30 de minute inițiate de ea. Au urmat multe mesaje: „Doamne, abia aștept să te văd! Mi-ai dat așa un fior în mare, ai pus mâna pe mine și m-au luat gândurile”. Nu vedeam de ce aș continua. Nu suntem prieteni, nu ne cunoaștem de-o viață. Nu mi-am dorit absolut nimic.”

Hannelore și Bogdan s-au căsătorit! „Dacă nu veneam la această emisiune, nu știu dacă mai eram împreună”... Bogdan și Hannelore, față în față cu ispitele. Hannelore nu îl poate privi în ochi pe Andi! „Îmi pare rău dacă te-am făc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x