Live acumObservator 06
Prime Time 20:00Sacrificiul

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Scene de gelozie pe Insula Iubirii. Andi este disputat de două concurente: - Ai cam perpelit-o? - Daaaa... Și mi-a plăcut!

Se încinge atmosfera în resortul fetelor, acolo unde concurentele încep să se apropie de ispite. Mai mult, apar și scenele din gelozie dintre domnișoarele, care au venit în emisiune în calitate de iubite oficiale ale unor bărbați

Se încinge atmosfera în resortul fetelor, acolo unde concurentele încep să se apropie de ispite. Mai mult, apar și scenele din gelozie dintre domnișoarele, care au venit în emisiune în calitate de iubite oficiale ale unor bărbați.

Andi a devenit motivul discordiei dintre două tinere. Geanina, care nutrește o simpatie evidentă pentru bărbat și Denisa, cea care pare să fie pe placul ispitei masculine. La interviul din timpul zilei, Andi recunoaște că totul a fost o strategie de la început până la sfârșit. Băiatul spune că totul a fost făcut pentru a o ațâța mai mult pe concurenta îndrăgostită lulea.

Din punctul de vedere al Dianei, cea mai mare șansă de a-l cuceri pe Andi este Denisa, considerând că Denisa nu este suficient de bună pentru a-i fi parteneră pe insulă.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube