Antena Căutare

După sărut, Iulian spune că este doar ”în cunoaștere” cu Irina. Oare ispita e de acord? ”Din acest moment nu mai accept nimic!”

În cadrul ceremoniei, s-a discutat și despre picarea în ispită a lui Mari.  După ce a văzut imaginile, Iulian a încercat să afișeze nepăsare. Tras de limbă, a recunoscut, că sentimentul ce îl domina era furia.

În cadrul ceremoniei, s-a discutat și despre picarea în ispită a lui Mari. După ce a văzut imaginile, Iulian a încercat să afișeze nepăsare. Tras de limbă, a recunoscut, că sentimentul ce îl domina era furia.

În fața celorlalți, martori ai poveștii trăite în resort alături de Irina, apare o față nouă, ezitantă, a bărbatului care părea de neclintit.

Pe cât era de hotărât în urmă cu doar câteva zile, atunci când punea punct relației, pe atât de ezitant a fost la întrebările despre alegerile pe care le-a făcut.

Spune că este „în cunoaștere” cu Irina.

Răspunsurile lui au declanșat un val de nemulțumire din partea Irinei. Ce a avut ea să îi reproșeze, puteți afla din materialul video de mai jos:

Răzvan declară război tuturor femeilor! „Eu o să mă retrag, jur! N-o să mai știe nimic de mine! O să-mi schimb și număru... Date-ul cu ispita l-a adus pe Bogdan în fața altarului: „Mi-am pus dorința de a merge fericit acasă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x