Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Sacrificiul

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Câștigători neașteptați la Insula Iubirii. Ei sunt cei doi care au cucerit marele premiu pus la bătaie: Veți avea și un bonus!

Două probe de foc pentru băieții de pe Insula Iubirii și la final victoria izbăvitoare. Tinerii și ispitele luptă fără menajamente în cel mai amuzant și spectaculos concurs pentru care miza e una surprinzătoare

Două probe de foc pentru băieții de pe Insula Iubirii și la final victoria izbăvitoare. Tinerii și ispitele luptă fără menajamente în cel mai amuzant și spectaculos concurs pentru care miza e una surprinzătoare.

Maria și Adrian, Eusebiu și Loredana sunt primii câștigători, însă nu e suficient. Doar doi vor reuși să se bucure de marele premiu, iar pentru asta mai e nevoie de un efort mare. În finală se înfruntă cei mai buni, iar provocarea este mai grea decât și-ar fi închipuit cineva.

La final, Radu Vâlcan anunță câștigătorii: Maria și Adrian sunt cei doi tineri, care s evor bucura de beneficiile victoriei.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube