Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Mirela Baniaș de la „Insula Iubirii” a dat cărțile pe față! Câte intervenții estetice și-a făcut ca să se transforme TOTAL, după ce Ionuț Gojman i-a frânt inima!

Mirela Baniaș, fostă concurentă la „Insula Iubirii” și fostă iubită a lui Ionuț Gojman, a dezvăluit ce intervenții estetice și-a făcut.

Mirela Baniaș de la „Insula Iubirii” a dat cărțile pe față! A spus adevărul despre intervenții estetice cu care s-a transformat TOTAL, după ce Ionuț Gojman i-a frânt inima!

Facebook

După ce a slăbit foarte mult, după apariția ei la „Insula Iubirii”, Mirela Baniaș și-a făcut mai multe intervenții estetice la față și a devenit de nerecunoscut.

„Am doar acid hialuronic și lifting facial cu fire, o intervenție noninvazivă”, a spus fosta concurenta de la Insula Iubirii, pe contul ei de Instagram.

Mirela Baniaș a fost la „Insula Iubirii”, în Thailanda, pentru a-și testa relația cu Ionuț Gojman, care, ulterior, s-a transformat în ispită.

Bomba momentului pentru fanii Insula iubirii! Ispita George a devenit tată! Numele ales e unic în România

Cei doi s-au despărțit, după ce Ionuț Gojman s-a arătat atras de ispita Nicoeta Dragne. În schimb, Mirela Baniaș a descoperit o legătură specială cu ispita Mircea.

Ulterior, însă, Mirela Baniaș s-a căsătorit cu Vasile Tecar, un om de afaceri cu câțiva ani mai în vârstă decât ea.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro