Antena Căutare

Durere imensă la „Insula Iubirii”! Mirela: „Când am văzut că pleacă, mi s-a rupt cerul”

În cea de-a 18-a seară la Minitel, după ce ispitele masculine au plecat la Purimuntra, atmosfera este încărcată de tristețe. Dintre toate femeile, Mirela pare să sufere cel mai mult. Ea a făcut o declarație surprinzătoare.

În cea de-a 18-a seară la Minitel, după ce ispitele masculine au plecat la Purimuntra, atmosfera este încărcată de tristețe. Dintre toate femeile, Mirela pare să sufere cel mai mult. Ea a făcut o declarație surprinzătoare.

Astfel, la Minitel, fetele au înțeles că tot ceea ce este frumos se termină și că nu prețuiești cu adevărat ceea ce ai până în momentul în care pierzi.

„N-am plâns de ani de zile în hohote, mi-e și groază să mă uit spre clădirea aceea în care au stat ei. Când am văzut că pleacă, mi s-a rupt cerul”, a spus Mirela la câteva minute după plecarea lui Mircea.

Ispitele masculine au părăsit resortul în urmă cu câteva minute și toate sentimentele și regretele care o încearcă pe Mirela sunt într-un fel sau altul generate de singura femeie de la Minitel care are zâmbetul pe buze și privește acest moment cu detașare și satisfacție – Hannelore.

Ultimele ore petrecute de Mirela la Minitel au fost tulburătoare, intense și extrem de confuze. Totul a început cu momentul în care ispitele masculine au plecat în vizită la Purimuntra.

Ispita Mircea a precizat că Mirela părea fericită că el și ceilalți bărbați vor merge la Purimuntra și că el a înțeles că ea ar vrea ca Gojman să se întoarcă la ea.

„Mi se părea că era exact momentul pe care ea îl aștepta, neștiind în realitate că eu și Ionuț am avut o altă întâlnire, despre care eu nu i-am spus ei. Mi se părea că eu eram un purtător al unui mesaj al Mirelei și părerea mea este că se aștepta ca și răspuns de la acest lucru o schimbare în atitudinea lui Gojman, o reîntoarcere la ea, practic”, a spus ispita Mircea.

În ultimele episoade din „Insula Iubirii”, Mirela îi dezvăluie lui Mircea cel mai bine păstrat secret al său... Cati, sinceritate maximă: „Cine vrea să se căsătorească să vină la Insula Iubirii". Ce argumente are - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x