Antena Căutare

Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Dani recunoaște că Mădălina „se joacă cu mintea lui”. Cei doi au rămas pe plajă până la răsărit

EXCLUSIV | Dani s-a deschis complet în fața ispitei: „Ești un om foarte rar. Acum am realizat că imposibilul chiar există”. Concurentul a încercat să o convingă pe Mădălina să se mute la Brașov. Urmărește integral episodul de Insula Iubirii Plus în AntenaPLAY !

Galerie
Dani recunoaște că Mădălina „se joacă cu mintea lui”. Cei doi au rămas pe plajă până la răsărit | Antena 1

Dani și Mădălina au fost surprinși discutând pe plajă chiar înainte de răsărit. Cei doi au simțit nevoia să se retragă departe de ceilalți și au rămas acolo chiar și după ce soarele și-a făcut apariția pe cer, nesimțind astfel cum a trecut timpul.

Concurentul s-a deschis în fața ispitei și a recunoscut că el ar putea face parte din cuplul care va pleca acasă.

Cu toate acestea, Mădălina a știut cum să îl abordeze pe Dani pentru a se liniști, dar și cum să îl facă să se deschidă mai mult în fața ei.

Citește și: Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Robert consideră că relația cu Bianca „deja e gata, s-a terminat”. Lala și Anamaria l-au consolat

Iată de ce spune Dani că Mădălina este un om foarte rar, pe care îl poate găsi o singură dată în viață!

Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Dani recunoaște că Mădălina „se joacă cu mintea lui”

Cei doi au avut parte de momente de frumoase în care au reușit să discute mai multe aspecte din viața lor personală.

Pentru că totul s-a întâmplat pe plajă la ora 6 a dimineții, Dani s-a dovedit a fi mult mai vulnerabil, deschizând subiecte la care nu se aștepta nimeni.

Atât Mădălina, cât și contextul în care se afla, l-au făcut pe Dani să uite de tot.

Iată dialogul dintre cei doi:

Mădălina: Sigur nu cred în viața asta în coincidențe. Ne-am mai întâlnit. (...) Am impresia că ne-am mai văzut undeva și sunt anumite trăsături, anumite lucruri pe care mi le amintesc foarte, foarte vag de când eram mică, foarte mică. Abia aștept să ajung acasă să îmi iau albumele să mă uit în ele.

Dani: Mă sperii vrăjitoareo! Adică tu vrei să îmi zici mie acum că ar fi vreo șansă să fie o poză sau ca noi să ne fi cunoscut, bine sună ciudat acum, în altă lume? Ce te face să crezi că noi ne cunoaștem?

Mădălina: Pur și simplu am un feeling și nu mă înșală niciodată.

Cei doi au continuat să discute despre mutarea Mădălinei la Brașov, care i-a recunoscut concurentului că ar putea să se mute acolo chiar și cu job-ul, dar că nu își dorește acest lucru momentan.

DanyBoy a încercat, totuși, să o convingă că ar putea să se mute, mai ales în situația în care ar găsi o persoană potrivită care să merite acest lucru.

Citește și: Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Bianca, tot mai apropiată de ispita Eric. Ce destăinuiri i-a făcut. "Uite cum îmi bate inima"

Cu toate acestea, în scurt timp concurentul și-a dat seama că Mădălina „s-a jucat cu mintea lui cum n-a lăsat pe nimeni.

Dani: De obicei dacă simțeam că cineva preia controlul, plecam, evitam discuția, mă ridicam și plecam. Dar am intrat în joc și îmi asum.

Mădălina: Deci e bine.

Dani: Hahahaha, nu. Tu te ții bine! Foarte bine! Nu mă așteptam și îmi vine să turbez. (...) Nu am cu ce să mă supăr pe tine, nu am.

Mădălina: De ce?

Dani: Pentru că am văzut ce fel de om ești, un om foarte rar, foarte rar. Adică un om pe care îl găsești o singură dată toată viața. Înțelegi? De asta nu mă supăr. Și acum am realizat că imposibilul chiar există. Crezi asta?

Mădălina: Ce să cred? Că ai realizat chestia asta? Nu, nicidecum!

Dani: Încă nu am realizat?

Mădălina: Nu!

Spre finalul discuției, concurentul a încercat să demonstreze că Mădălina nu ar fi avut succesul de a se juca cu mintea lui, însă ispita nu a fost de aceeași părere.

Imaginile nedifuzate la TV din Casa Băieților le vezi în EXCLUSIVITATE și INTEGRAL, doar în categoria de INSULA PLUS, din AntenaPLAY!

Citește și: Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Dansurile lascive ale Iustinei au atras atenția unei ispite masculine. Despre cine vorba

Cine sunt Claudiu și Simona, noul cuplu de la Insula Iubirii, sezonul 8. Care e motivul pentru care au dorit să particip... Cum arăta ispita Lala (Larisa Mârtan) când era blondă. Imagini rare cu tânăra de la Insula Iubirii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x