Antena Căutare

Insula Iubirii Plus, sezonul 8.Reacția Iustinei când a văzut imaginile cu atingerile dintre Cornel și ispitele feminine în piscină

În episodul 13 din Insula Iubirii Plus, Iustina vede imagini noi cu Cornel și e curioasă cum se simte el acum după ce ea a decis să se despartă de el și i-a trimis inelul cu ajutorul unei drone.

Galerie
La bonfire-ul din ediția 13 de Insula Iubirii, Iustina primește noi imagini cu Cornel. Concurenta a spus că se așteaptă să îl vadă pe Cornel mai asumat, având în vedere că sunt despărțiți și el își poate da frâu liber dorințelor. | A1

La bonfire-ul din ediția 13 de Insula Iubirii, Iustina primește noi imagini cu Cornel. Concurenta a spus că se așteaptă să îl vadă pe Cornel mai asumat, având în vedere că sunt despărțiți și el își poate da frâu liber dorințelor.

“Să facă ceea ce simte, în primul rând. Suntem despărțiți. Să facă ce vrea, până la urmă are o vârstă, cred că e conșient și el de niște lucruri, că se face de rușine singur”, a spus Iustina.

Cum a reacționat Iustina când a aflat că fostul ei iubit, Cornel, a atins mai multe ispite

Acum este prima dată când Iustina află cum se simte Cornel după despărțire. Ea a zis că probabil iubitul ei crede că ea a făcut intenționat acest gest, de a se despărți de el, pentru a se distra cu băieții pe insula ei, dar lucrurile nu stau deloc așa.

Citește și: Testul trece la un alt nivel, în seara aceasta la Insula Iubirii, între un concurent şi o ispită. Urmează clipe de coşmar

“El cred că încă nu realizează că a fost filmat în mare”, a mai adăugat Iustina.

Iustina a văzut imaginile de la bonfire-ul special la care Cornel a aflat și el că există imagini din ocean cu el și Loredana. Atunci când Cornel a spus că era conștient de faptul că sunt filmați, Iustina a zis că își dă seama că minte.

Cornel a spus că Loredana a venit cu ideea de a intra în apă împreună și atunci când I s-a făcut ei frig, ispita l-a strâns în brațe. Contrar așteptărilor Iustinei, Cornel a spus că nu s-au sărutat și nu s-a întâmplat nimic mai mult în apă.

De cealaltă parte, Iustina susținea în continuare că iubitul ei minte și că ea știe sigur că s-au întâmplat și ale lucruri în apă, nu doar sărut și atingeri.

“Tremura de frig”, spunea Cornel.
“Vai, săraca”, spunea Iustina când a văzut imaginile cu Cornel de la bonfire-ul special.

“Știu că s-au încercat anumite atingeri în apă și chiar și sărut…”, zicea Cornel.

“Dar tu nu ai vrut”, complete Iustina văzânc imaginile cu iubitul ei.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 12 august 2024. Marcel a devenit gelos pe atenția pe care Maria o acordă lui Alin. Ce a dezvăluit

Iustina a mai adăugat că logodnicul ei pare asumat, dar minte în tot ceea ce spune.

“I-am văzut fața când a văzut imaginile. (…) I-a picat fața efectiv, nu se aștepta la așa ceva. Și el știe că pe mine mă duce capul și eu știu ce s-a întâmplat acolo. Să nu încerce să mintă că pe mine nu are cum”, a mai zis Iustina.

Concurenta e convinsă că nu a mers prea departe cu declarațiile ei și știe că iubitul ei a ajuns să facă și lucruri mai grave decât un sărut.

“El nu mă duce pe mine cu zăhărelul. (…) Nu sunt în eroare, știu clar ce s-a întâmplat acolo”, a mai zis Iustina.

Apoi concurenta a mai văzut un material în care ispitele feminine aveau o discuție despre Cornel și felul în care el le-a atins aproape pe toate în piscină la petrecerea cu spumă.

Maria, Flori, Lala, Loredana și Ioana erau ispitele care spuneau despre Cornel că este foarte îndrăzneț când camerele nu surprind imagini sub apă. Iustina a rămas uimită, a început să râdă și să spună că totul e penibil.

“Mie mi-e rușine de el, mi-e rușine să zic că am venit aici cu el”, a mai adăugat Iustina.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 12 august 2024. Cristina și ispita Diandra s-au confruntat la ceremonia focului. Ce și-au zis la bonfire

Insula Iubirii sezon 8, 12 august 2024. Cristina și ispita Diandra s-au confruntat la ceremonia focului. Ce și-au zis la... Testul trece la un alt nivel, în seara aceasta la Insula Iubirii, între un concurent şi o ispită. Urmează clipe de coşma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x