Antena Căutare

„Insula Iubirii”. Bogdan, reacție ULUITOARE după ce a văzut imagini cu Hannelore și Andi. „Am văzut ce am văzut, că nu sunt chior!”

Bogdan a fost chemat la ceremonia focului pentru a vedea imagini cu  Hannelore, în cea de-a unsprezecea ediție a emisiunii „Insula Iubirii”. Concurentul a avut o reacție uimitoare după ce a văzut filmări cu iubita lui în preajma lui Andi.

Bogdan a fost chemat la ceremonia focului pentru a vedea imagini cu Hannelore, în cea de-a unsprezecea ediție a emisiunii „Insula Iubirii”. Concurentul a avut o reacție uimitoare după ce a văzut filmări cu iubita lui în preajma lui Andi.

„Am văzut că plângea, că nu se simte bine. N-am văzut nimic de rău, are brățara la mână, se trage când vrea să o ia de mână”, a spus Bogdan.

„Sper că știe ce vrea de la viață și știe ce are acasă. Este o femeie puternică, echilibrată, atentă. Din tot ce mi-ați arătat, pentru mine, momentan, nu este niciun pericol”, a mai spus el.

Disimulând sau vorbind cu sinceritate, Bogdan a mai spus că Hannelore este sociabilă de obicei.

„Este o Hanne normală, care socializează și interacționează cu toată lumea. Zâmbitoare… Nu am văzut priviri aruncate, nu am văzut exagerări… Așa este ea”, a adăugat el.

„Insula Iubirii”. Ionuț a aflat ce decizie RADICALĂ a luat Mirela în privința lui. Ce reacție a avut! „Rămâne de văzut”... Reacția lui Bogdan după ce află că Hannelore a petrecut o noapte întreagă alături de Andi, pe ”Insula Iubirii”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x