Antena Căutare

Visează la împăcare, doar dacă iubita lui a fost „cuminte”: „Sincer, mi-e foarte dor de fosta mea...”

Insula Iubirii. Sezon 5. Episod 16. Se pare că evenimentele din ultimele zile l-au marcat profund pe Adrian. După câteva minute de gândire intensă, concurentul a ajuns la o concluzie rațională: să se împace cu Denisa, cu o condiție!

Insula Iubirii. Sezon 5. Episod 16. Se pare că evenimentele din ultimele zile l-au marcat profund pe Adrian. După câteva minute de gândire intensă, concurentul a ajuns la o concluzie „rațională”: să se împace cu Denisa, cu o condiție!

Proaspăt întors de la date, după câteva minute de gândire, Adrian i-a făcut o mărturisire surprinzătoare lui Eusebiu.

„Sincer, mi-e foarte dor de fosta mea iubită, de Denisa. Aș vrea să mă împac cu ea, dacă a fost cuminte. Eu aș fi în stare să trec peste orice a făcut ea pe insulă”, i-a spus Adrian lui Eusebiu.

„Mi se pare normal săspună lucrurile astea, atâta timp cât el, de când a venit pe insulă, a fost cuminte, nu a înșelat-o, a citit....măi, pe bune?!?!”, a concluzionat ispita Dana.

Prima întâlnire între doi bărbați, în cinci sezoane de „Insula Iubirii”! Adrian și Bogdan, mărturisiri sincere despre fe... Se formează un nou cuplu?! Bogdan a invitat-o pe Dana la o plimbare romantică: „Ești cea mai frumoasă de aici”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x