Căutare Live

Visează la împăcare, doar dacă iubita lui a fost „cuminte”: „Sincer, mi-e foarte dor de fosta mea...”

Insula Iubirii. Sezon 5. Episod 16. Se pare că evenimentele din ultimele zile l-au marcat profund pe Adrian. După câteva minute de gândire intensă, concurentul a ajuns la o concluzie rațională: să se împace cu Denisa, cu o condiție!

Insula Iubirii. Sezon 5. Episod 16. Se pare că evenimentele din ultimele zile l-au marcat profund pe Adrian. După câteva minute de gândire intensă, concurentul a ajuns la o concluzie „rațională”: să se împace cu Denisa, cu o condiție!

Proaspăt întors de la date, după câteva minute de gândire, Adrian i-a făcut o mărturisire surprinzătoare lui Eusebiu.

„Sincer, mi-e foarte dor de fosta mea iubită, de Denisa. Aș vrea să mă împac cu ea, dacă a fost cuminte. Eu aș fi în stare să trec peste orice a făcut ea pe insulă”, i-a spus Adrian lui Eusebiu.

„Mi se pare normal săspună lucrurile astea, atâta timp cât el, de când a venit pe insulă, a fost cuminte, nu a înșelat-o, a citit....măi, pe bune?!?!”, a concluzionat ispita Dana.

Insula Iubirii: Ce se întâmplă între concurenți și ispite. Tot ce trebuie să știi despre sezonul 5... Mircea, șocat de declarațiile Teodorei la Bonfire. „Ți-am spus de atâtea ori că am o simpatie pentru tine”...
Ultimele știri