Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Visează la împăcare, doar dacă iubita lui a fost „cuminte”: „Sincer, mi-e foarte dor de fosta mea...”

Insula Iubirii. Sezon 5. Episod 16. Se pare că evenimentele din ultimele zile l-au marcat profund pe Adrian. După câteva minute de gândire intensă, concurentul a ajuns la o concluzie rațională: să se împace cu Denisa, cu o condiție!

Insula Iubirii. Sezon 5. Episod 16. Se pare că evenimentele din ultimele zile l-au marcat profund pe Adrian. După câteva minute de gândire intensă, concurentul a ajuns la o concluzie „rațională”: să se împace cu Denisa, cu o condiție!

Proaspăt întors de la date, după câteva minute de gândire, Adrian i-a făcut o mărturisire surprinzătoare lui Eusebiu.

„Sincer, mi-e foarte dor de fosta mea iubită, de Denisa. Aș vrea să mă împac cu ea, dacă a fost cuminte. Eu aș fi în stare să trec peste orice a făcut ea pe insulă”, i-a spus Adrian lui Eusebiu.

„Mi se pare normal săspună lucrurile astea, atâta timp cât el, de când a venit pe insulă, a fost cuminte, nu a înșelat-o, a citit....măi, pe bune?!?!”, a concluzionat ispita Dana.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video