Antena Căutare

Se formează un nou cuplu?! Bogdan a invitat-o pe Dana la o plimbare romantică: „Ești cea mai frumoasă de aici”

Insula iubirii. Sezon 5. Episod 16. Bogdan și-a dorit să aibă o discuție intimă cu ispita Dana. Fostul iubit al Giei i-a propus ispitei să meargă la o plimbare pe plajă și să se cunoască mai bine.

Insula iubirii. Sezon 5. Episod 16. Bogdan și-a dorit să aibă o discuție intimă cu ispita Dana. Fostul iubit al Giei i-a propus ispitei să meargă la o plimbare pe plajă și să se cunoască mai bine!

Relația cu ispita Irina s-a răcit, dar Bogdan nu a pierdut timpul! Fostul iubit al Giei a surprins pe toată lumea în momentul în care a invitat-o pe Dana la o plimbare pe plajă.

„Deși ți-am zis că îmi placi, am stat super departe de tine, pentru că am vrut să te mai observ, să te văd pe tine în mediul tău natural, interacționând cu oamenii, așa cum ești... Tot descopăr chestii care îmi plac la tine. Nu ești o divă, nu ești o falsă. Ești super atrăgătoare, mi se pare că ești cea mai frumoasă de aici”, i-a spus Bogdan

„Așa ceva nu se poate! Aurel, Adrian...acum și Bogdan?!”, a spus Dana, după plimbarea romantică pe plajă.

Visează la împăcare, doar dacă iubita lui a fost „cuminte”: „Sincer, mi-e foarte dor de fosta mea...”... Costas, cel mai grijuliu bărbat de pe „Insula Iubirii”. “Frumoasa mea! Ce să îți fac să nu te mai doară?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x