Antena Căutare

„Acum văd și eu ce prietenă mi-a fost. E țintită pe Andi”! Geanina o confruntă, pentru prima oară, pe Denisa

Insula Iubirii. Sezon 5. Episod 16. Luată prin surprindere de noua atitudine a Geaninei, Denisa apelează la vechile ei trucuri pentru a-și păcăli colega de cameră. De data asta, pentru prima oară de când a ajuns la „Insula Iubirii”, Geanina a înțeles că fosta iubită a lui Adrian nu i-a fost niciodată prietenă.

Insula Iubirii. Sezon 5. Episod 16. Luată prin surprindere de noua atitudine a Geaninei, Denisa apelează la vechile ei trucuri pentru a-și păcăli colega de cameră. De data asta, pentru prima oară de când a ajuns la „Insula Iubirii”, Geanina a înțeles că fosta iubită a lui Adrian nu i-a fost niciodată prietenă.

Un vechi obicei a revenit în comportamentul Denisei, imediat ce Geanina, colega ei de cameră, a ieșit de la testimoniale. Spre surprindere ei, Geanina a dobândit un nou fel de a reacționa. Nu a mai detaliat, a omis informații și...s-a răzvrătit!

Noua atitudine a Geaninei a făcut-o pe Denisa să scoată la înaintare arsenalul de explicații, scuze și pretextecu care, până în acel moment, o putea convinge de bunele sale intenții pe credula sa colegă: „Nu s-a despărțit de tine pentru mine. Să-ți fie clar asta!”, a spus Denisa.

„Acum văd și eu ce prietenă mi-e mie Denisa. E țintită pe Andi”, i-a spus Geanina lui Ionuț Gojman.

Ce sfaturi a primit de la Ionuț și George, în materialul video de mai jos:

A început războiul între Geanina și Denisa! Atingeri interzise, gelozii aprinse: „Cred că merit și eu măcar atât”... Prima întâlnire între doi bărbați, în cinci sezoane de „Insula Iubirii”! Adrian și Bogdan, mărturisiri sincere despre fe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x