Antena Căutare

Mircea, șocat de declarațiile Teodorei la Bonfire. „Ți-am spus de atâtea ori că am o simpatie pentru tine”

Aflați la ceremonia focului, Mircea și Teodora sunt întrebați despre natura relației lor. “O amiciție prin care ea îmi permite să o strâng în brațe, să o sărut pe gât, să trec peste anumite bariere” , a răspuns Mircea în momentul în care a fost întrebat ce este între el și Teodora.

Insula Iubirii. Sezon 5. Episod 16. La ceremonia focului, Mircea și Teodora au fost întrebați despre natura relației lor. „O amiciție prin care ea îmi permite să o strâng în brațe, să o sărut pe gât, să trec peste anumite bariere” , a răspuns Mircea.

Concurenta nu a negat afirmația acestuia. Însă a declarat faptul că nu vede o relație cu acesta. „Îmi place de el, dar încă nu ne-am cunoscut. Tot ce a făcut Mircea pentru mine pe această insulă, îmi place și chestia asta m-a atras la el, pe lângă fizic. Dar nu e suficient pentru mine pentru a intra într-o relație. Vreau să îl descopăr, să mă descopere.”

„Nu a fost interesat să mă descopere pe mine, mai mult personal, ci doar ne-am adresat acele întrebări, dar atât. Nu l-am văzut suficient de interesat să mă cunoască, personal zic. Adică eu am căpătat încredere în Mircea și dacă el îmi pune mai multe întrebări, eu cu tot dragul mă deschid în fața lui” , a adăugat aceasta.

Șocat, Mircea i-a răspuns concurentei. „Ți-am spus de atâtea ori că am o simpatie pentru tine, mai mult decât o simpatie și nu întâmplător îți ofer toată atenția.”

„Nu mi-ai spus da, te plac” a concluzionat Teodora.

Declarațiile Geaninei l-au scos din minți pe Costas. Bărbatul s-a dezlănțuit: „E o mizerie de femeie! Un gunoi”... Scene incendiare la petrecerea băieților! Bogdan și ispita Loredana, din nou în centrul atenției...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x