Antena Căutare

Andi și Denisa, împreună?! Au crezut că e întuneric și nu sunt văzuți, dar au fost prinși (VIDEO)

Vestea că Andi și Geanina de la Insula iubirii s-au despărțit a făcut senzație printre ispitele masculine și printre tinerele care se distrau la o petrecere, seara! 

Vestea că Andi și Geanina de la Insula iubirii s-au despărțit a făcut senzație printre ispitele masculine și printre tinerele care se distrau la o petrecere, seara!

Seara, fetele au dat o super petrecere și toată lumea se simțea bine. Doar că absența lui Andi a atras tuturor atenția, iar Denisa și Geanina au început să se întrebe ce s-a întâmplat.

Dispariţia lui Andi a fost motivată de o discuţie de importanţă majoră pentru cursul viitoarelor evenimentelor la Minitel cu echipa de producţie. Împreună cu George a decis să facă un experiment care le implică pe Denisa şi Geanina, de la Insula iubirii.

„M-am speriat că pleci acasă”, a fost reacția Denisei, atunci când Andi și-a făcut apariția la petrecerea fetelor.

Andi s-a apropiat de Denisa, într-un plan secret, iar gestul a stârnit o revoltă în Geanina, care a privit de la distanță și nu a dorit să preia deloc inițiativa de a-l recuceri pe Andi înapoi.

Apoi, Andi și Denisa au început să se plimbe singuri pe plajă, dar mintea ispitei stătea parcă în altă parte. Din exterior însă părea că lucrurile devin tot mai fierbinți între cei doi.

„La un moment dat am zis să trecem și la fapte, am zis să mă las dus de val”, a zis Andi despre sărutul ce a urmat între el și Denisa, la Insula iubirii.

Gia, schimbare radicală de look după sărutul cu Adrian! „Îți stă mult mai bine”... Șocant! Scandal uriaș între Diana și George, la Insula iubirii! „Bă, vrei să te înjur?!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x