Live acumObservator 12
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Andi și Denisa, împreună?! Au crezut că e întuneric și nu sunt văzuți, dar au fost prinși (VIDEO)

Vestea că Andi și Geanina de la Insula iubirii s-au despărțit a făcut senzație printre ispitele masculine și printre tinerele care se distrau la o petrecere, seara! 

Vestea că Andi și Geanina de la Insula iubirii s-au despărțit a făcut senzație printre ispitele masculine și printre tinerele care se distrau la o petrecere, seara!

Seara, fetele au dat o super petrecere și toată lumea se simțea bine. Doar că absența lui Andi a atras tuturor atenția, iar Denisa și Geanina au început să se întrebe ce s-a întâmplat.

Dispariţia lui Andi a fost motivată de o discuţie de importanţă majoră pentru cursul viitoarelor evenimentelor la Minitel cu echipa de producţie. Împreună cu George a decis să facă un experiment care le implică pe Denisa şi Geanina, de la Insula iubirii.

„M-am speriat că pleci acasă”, a fost reacția Denisei, atunci când Andi și-a făcut apariția la petrecerea fetelor.

Andi s-a apropiat de Denisa, într-un plan secret, iar gestul a stârnit o revoltă în Geanina, care a privit de la distanță și nu a dorit să preia deloc inițiativa de a-l recuceri pe Andi înapoi.

Apoi, Andi și Denisa au început să se plimbe singuri pe plajă, dar mintea ispitei stătea parcă în altă parte. Din exterior însă părea că lucrurile devin tot mai fierbinți între cei doi.

„La un moment dat am zis să trecem și la fapte, am zis să mă las dus de val”, a zis Andi despre sărutul ce a urmat între el și Denisa, la Insula iubirii.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro