Antena Căutare

Costas și Bogdan, show erotic la Insula iubirii! Lucrurile au luat-o complet razna

Nici la vila băieților de la Insula iubirii situația nu a fost mai lipsită de surprize. Concurenții au avut parte de o petrecere cu tematică kitsch!

Nici la vila băieților de la Insula iubirii situația nu a fost mai lipsită de surprize. Concurenții au avut parte de o petrecere cu tematică kitsch!

Acesta a fost și momentul în care Adrian lasă reținerile și începe să fie tot mai dezinvolt și lipsit de inhibiții.

Nu au lipsit nici dansurile lascive cu Costas, spre marea surprindere a tuturor. A fost noaptea în care Bogdan și-a satisfăcut noaptea de inedit. Cu o coafură spectaculoasă, machiaj strident și haine mulate, Bogdan s-a dezlănțuit total, la Insula iubirii.

Orele au trecut, petrecerea s-a încins și Costas şi Bogdan au oferit un spectacol greu de ignorat de cei prezenţi la Purimuntra.

Cei doi s-au pipăit şi mulți au crezut că s-au sărutat. Petrecerea kitsch s-a jucat cu simțurile tuturor și nu a mai durat mult până ce Bogdan a început să se bucure de atenția tuturor, prin atingeri și sărutări cu ispitele! În mod cert, concurentul a fost luat de val, la Insula iubirii.

Șocant! Scandal uriaș între Diana și George, la Insula iubirii! „Bă, vrei să te înjur?!”... Maria Ilioiu, cea mai focoasă ispită de la Insula Iubirii, și-a găsit jumătatea. El este bărbatul cu care se iubește...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x