Live acumAcces Direct
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Costas și Bogdan, show erotic la Insula iubirii! Lucrurile au luat-o complet razna

Nici la vila băieților de la Insula iubirii situația nu a fost mai lipsită de surprize. Concurenții au avut parte de o petrecere cu tematică kitsch!

Nici la vila băieților de la Insula iubirii situația nu a fost mai lipsită de surprize. Concurenții au avut parte de o petrecere cu tematică kitsch!

Acesta a fost și momentul în care Adrian lasă reținerile și începe să fie tot mai dezinvolt și lipsit de inhibiții.

Nu au lipsit nici dansurile lascive cu Costas, spre marea surprindere a tuturor. A fost noaptea în care Bogdan și-a satisfăcut noaptea de inedit. Cu o coafură spectaculoasă, machiaj strident și haine mulate, Bogdan s-a dezlănțuit total, la Insula iubirii.

Orele au trecut, petrecerea s-a încins și Costas şi Bogdan au oferit un spectacol greu de ignorat de cei prezenţi la Purimuntra.

Cei doi s-au pipăit şi mulți au crezut că s-au sărutat. Petrecerea kitsch s-a jucat cu simțurile tuturor și nu a mai durat mult până ce Bogdan a început să se bucure de atenția tuturor, prin atingeri și sărutări cu ispitele! În mod cert, concurentul a fost luat de val, la Insula iubirii.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro