Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Bogdan, filmat noaptea în pat cu Dana și Adrian! Concurentul i-a șocat pe toți

Dana, Adrian și Bogdan au mers la un dream date la Insula iubirii! După ședința de echitație unde s-au distrat, cei trei au mers să se distreze în piscină, iar lucrurile au luat-o complet razna!

Dana, Adrian și Bogdan au mers la un dream date la Insula iubirii! După ședința de echitație unde s-au distrat, cei trei au mers să se distreze în piscină, iar lucrurile au luat-o complet razna!

După echitație, cei trei merg la un local și Bogdan începe să își etaleze iar talentele de cuceritor!

„Doamne, e așa libidinos! E îngrozitor, e fără cuvinte. Nu există mai rău de atât. Mă simt hărțuită”, a mărturisit Dana despre Bogdan, care face tot felul de glume...picante!

„El vrea să pară altceva decât e, se vede că nu are experiență în sexualitate și nu știu de ce tot plusează pe chestia asta”, a mai zis Dana despre Bogdan, la Insula iubirii.

În timp ce se aflau în apă, glumele lui Bogdan au făcut-o pe Dana să se retragă, să facă un duș și să se pregătească pentru cina cu cei doi bărbați.

La un moment dat, chiar în timpul cinei de la Insula iubirii, la scurt timp după ce au ciocnit un pahar de vin, Bogdan l-a întrebat pe Adrian în ce măsură i-ar plăcea să încerce o partidă de amor...în trei! Doar că reacția acestuia a fost una complet neașteptată: bărbatul s-a ridicat de la masă și s-a dus în dormitor. Urmărește în clipul de mai jos ce s-a întâmplat:

„Nu o să dorm în viața mea cu voi în pat, dorm pe jos”, a sărit Adrian supărat, atunci când Dana a mers după el.

Dar nu a mai trecut mult și cei trei s-au băgat în pat împreunăși din nou, Bogdan a început cu discuții despre sexualitate, dar Dana, stând între cei doi și dorind să evite o ceartă de grup, a început să spună povești horror!

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro