Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Observator Sport

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Planul secret al Nicoletei a ieșit la iveală! Ce surpriză îi pregătește lui Costas

Răsturnare de situație la Insula iubirii! Costas începe să fie tot mai insistent cu Nicoleta și îi spune că are planuri mari cu ea, inclusiv acela de-a face un copil.

Răsturnare de situație la Insula iubirii! Costas începe să fie tot mai insistent cu Nicoleta și îi spune că are planuri mari cu ea, inclusiv acela de-a face un copil.

Doar că ispita, vicleană și dorind să vadă care este adevărata intenție a acestuia, a mințit că ea are deja un copil! Costas a părut uimit, dar a jucat jocul seducției până la capăt. La un moment dat, ispita a început să devină tot mai distantă, iar Costas a devenit defensiv, reacționând urât la răceala manifestată de Nicoleta.

„Planul meu este să îl văd la bonfire, de față cu Geanina”, a mărturisit ispita de la Insula iubirii planul secret pe care l-a pus la cale.

Costas simte schimbarea și profită de ultimele ore petrecute cu ispita pentru a se convinge de sentimentele femeii pe care a pus ochii, la Insula iubirii.

Concurentul nu a renunțat la planul lui de cucerire și a continuat să încerce să o seducă pe ispita Nicoleta. Mai mult decât atât, Costas se declară tot mai sigur pe decizia de a renunța definitiv la Geanina.

Până în ultima clipă petrecută alături de Nicoleta, Costas a luptat pentru obținerea unei garanții că relația lor va continua acasă!

„A fost o minciunică, nu am copil”, i-a zis Nicoleta bărbatului, care a părut extrem de relaxat. Costas i-a mărturisit că o să-i fie dor de ea. Dar urmează marea surpriză!

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro