Live acumObservator 12
Prime Time 20:00Observator Sport

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Răsturnare de situație la Insula iubirii! Costas și Geanina au decis: împreună sau separat!

Au ieșit la iveală tot felul de informații, de la modul în care Costas a mințit și până la detalii legate de infidelitățile sale!

Au ieșit la iveală tot felul de informații, de la modul în care Costas a mințit și până la detalii legate de infidelitățile sale!

Și când minciunile au atins apogeul la ceremonia focului, Radu Vâlcan a chemat-o pe Nicoleta pentru a clarifica situația!

Prins la mijloc între Nicoleta și Geanina, Costas a încercat din răsputeri să se apere, să găsească scuze și explicații pentru a ieși bazma curată din această situație.

„Viața ne învață, greșelile ne învață”, a încercat el să scape din situația dificilă de-a fi pus în fața tuturor minciunilor, la Insula iubirii. Chiar dacă a dat semne de împăcare cu iubita sa, concurentul a dat apoi verdictul final.

Costas și Geanina au decis să plece separat în România. Cei doi concurenți consideră că le va fi mai bine departe unul de celălalt.

Rămâne de văzut în ce măsură cei doi vor respecta această decizie, pe termen lung.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro