Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Observator Sport

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Geanina a făcut dezvăluirea ce schimbă totul! Pe cine iubește, cu adevărat?

Aventura continuă în Thailanda și acesta este momentul adevărului pentru Geanina! Concurenta se declară fericită că a scăpat de Costas și spune că aceasta este cea mai bună soluție pentru toată lumea.

Aventura continuă în Thailanda și acesta este momentul adevărului pentru Geanina! Concurenta se declară fericită că a scăpat de Costas și spune că aceasta este cea mai bună soluție pentru toată lumea.

„Nu m-am mai simțit așa de bine de doi ani, mă simt așa de liberă”, a declarat ea.

După o relație scurtă cu Andi, ce s-a încheiat brusc, George s-a dovedit un pansament după despărțirea de Andi.

„Totul e foarte simplu cu ea, unde o pui acolo stă”, a declarat totuși ispita masculină, semn că nu i-a fost greu s-o cucerească.

O nouă zi începe la Insula Iubirii și Denisa își mărturisește încă o dată pasiunea pentru Adi, dar Geanina nu pare să reacționeze prea bine. Deși zâmbește și ascultă dorințele ascunse ale Denisei, gândul parcă îi stă în altă parte.

Teodora investighează problema și află că Geo încă îl iubește pe Andi.

„O fi posibil să te îndrăgostești de două ori în trei săptămâni?!”, a întrebat în mod retortic Georgiana, la discuția cu Teodora.

Timpul scurt până la plecare o face pe Geanina să iasă rapid în întâmpinarea lui George. Dar când rămâne cu fetele, concurenta iar se gândește la Andi și face comparații. Pe cine va alege?

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro