Live acumObservator 12
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Radu Vâlcan, un om schimbat după experiența Insula iubirii: „Chiar dacă se despart, emisiunea le face un mare bine tuturor concurenților”

Insula Iubirii. Invitat la Antena Stars, Radu Vâlcan a vorbit, în premiră, despre noul sezon „Insula iubirii”, ce va începe pe 22 aprilie, de la ora 20:00, doar la Antena 1. 

Insula Iubirii: Invitat la Antena Stars, Radu Vâlcan a vorbit, în premiră, despre noul sezon „Insula iubirii”, ce va începe pe 22 aprilie, de la ora 20:00, doar la Antena 1.

Este martorul tuturor dramelor de pe Insula iubirii. În fața lui, măștile concurenților cad, rând pe rând, pe măsură ce zilele petrecute lângă ispite trec. Cum reușește Radu Vâlcan să rămână obiectiv și ce lecții a învățat de la concurenții celui de-al cincilea sezon?

„Insula Iubirii m-a surprins. Dacă înainte de primul sezon aveam senzația că am cunoscut foarte mulți oameni și diverse tipologii, acum mi-am dat seama că, de fapt, nu a fost așa. M-a ajutat foarte mult tocmai faptul că am intrat în contact cu foarte multe personaje. Mi s-a confirmat că există foarte mulți oameni falși, care nu își asumă lucrurile pe care le fac. Este o lecție pentru toată lumea, a spus Radu Vâlcan.

„Indiferent dacă se despart sau rămân împreună, eu cred că emisiunea le face un bine concurenților, pentru că dispare acel factor nociv din relația lor. Nu pot fi decât fericiți și mulțumiți în urma emisiunii: s-au bucurat de o vacanță, mâncare bună, distracție, o experiență extraordinară. Toți pleacă puțin schimbați”, a adăugat prezentatorul Insula iubirii.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro