Antena Căutare

Insula iubirii sezon 8, 24 iulie 2024. Cuvintele grele pe care le-a spus Iustina despre Cornel. Ce a precizat despre iubitul ei

Iustina a avut câteva cuvinte grele de spus despre Cornel după ce a ajuns pe insula ei, alături de ispite.

Galerie
Cornel a făcut un gest neașteptat pentru una dintre ispite, în ediția 6 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 8 | Antena 1

Dacă Iustina a avut cuvinte grele față de Cornel, bărbatul și-a arătat simpatia și a făcut un gest impresionant față de o ispită. Acesta i-a oferit patul și camera lui.

Iustina, cuvinte grele față de iubitul ei, Cornel la Insula Iubirii sezonul 8, 24 iulie 2024. Ce a spus aceasta

Iată că lucrurile par să se agite pe ambele insule, după ce Cornel își arată apropierea față de ispita Maria. Ce s-a întâmplat:

„Nici nu poți să te superi pe ea, e de o inocență rară!”, spune Cornel despre ispita Maria.

Citește și: Insula iubirii sezon 8, 23 iulie 2024. Robert Braia a făcut o dezvăluire neașteptată despre relația lui cu Bianca, în bonfire

Iustina, însă, a avut cuvinte urâte de spus despre Cornel, după ce l-a văzut alături de ispita Maria.

„Eu m-am despărțit în seara asta doar pentru că am văzut câteva imagini. La nervi spui multe. Mă duc să schimb inelul că am garanție la el. Eu zic că mi-l cere el. Odată mi-a zis dă-mi inelul și mi l-a luat. M-a tras de mână. Eu cât l-am suportat, nu valorez nimic? Cafeaua de la 6 dimineața, l-am suportat pe el și figurile lui. Meritam mai mult, dar eu proastă. La cum arată, cine îl ia? Cu burta aia a lui, chelia aia. Numai eu știu asta”, spune Iustina.

„Era ruptă de beată, nu e ok”, spune Daiana.

Citește și: Insula iubirii sezon 8, 23 iulie 2024. Un nou cuplu și-a făcut apariția. Cine sunt concurenții care părăsesc Thailanda

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1 și în AntenaPLAY.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare cele cinci cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Partenerii au la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum. Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1.

De asemenea, imagini nedifuzate pot fi urmărite săptămânal în Insula Iubirii Plus și Insula Iubirii Extra, numai în AntenaPLAY.

Insula Iubirii sezon 8, 24 iulie 2024. Noul cuplu venit la Insula Iubrii a adus un val uriaș de îngrijorare în vila băie... Insula Iubirii sezon 8, 24 iulie 2024. Andrei n-a mai ținut cont de nimic și s-a sărutat cu ispita! A crezut că nu îl ve...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x