Antena Căutare

Insula Iubirii sezon 8, 6 august 2024. Alegerea ispitelor pentru date, mărul discordiei în vila fetelor. Ce a ținut să zică Simona

Fetele au apelat la diverse strategii pentru a alese ispitele cu care mers la date. Unul dintre băieți, însă, a devenit mărul discordiei, la Insula Iubirii sezon 8, episodul 11 din 6 august 2024.

Galerie
Ispita Alin, mărul discordiei între fete. Ce schimb de replici a avut loc la alegerea băieților pentru date, la Insula Iubirii sezon 8, episodul 11 din 6 august 2024 | Antena 1

Alegerea ispitelor pentru date, mărul discordiei în vila fetelor. Mai multe dintre concurente au ajuns să se „bată” pentru același băiat și în acest context, Simona a ținut să precizeze câteva lucruri cu privire la preferințele sale.

Isutina a fost prima care a ales și a hotărât să meargă la date cu Radu.

„Exclus, nu mă așteptat de la ea să îl aleagă pe Radu niciodată, niciodată”, a spus surprins Teo, cel cu care și-a petrecut cea mai mare parte din seara anterioară.

„I-am promis un date de foarte mult timp. Nu l-am ales pe Alin pentru că voiam să o las pe Simona să-l aleagă. Nu voiam să creadă că am ceva cu ea și mereu să îl aleg pe Alin”, și-a explicat Iustina decizia.

Citește și: Ispita Anamaria Vaida de la Insula Iubirii sezonul 8, apariție lipsită de inhibiții! Cum arată roșcata cu lenjerie îndrăzneață

Ispita Alin, mărul discordiei între fete. Ce schimb de replici a avut loc la alegerea băieților pentru date, la Insula Iubirii sezon 8, episodul 11 din 6 august 2024

Următoarea la rând, însă, a fost Maria care l-a ales pe nimeni altul decât Alin.

„Tura trecută prietenul meu a avut o problemă cu Alin și nu am înțeles de ce. Vreau să îl testez maxim, așa că îi ofer tot ce vrea să primească. Am avut o discuție cu Alin și am văzut că pe el l-ar fi deranjat. Mai mult decât atât, el s-ar fi dus către Alin să îmi transmită un mesaj”, a spus Maria.

„Trebuia să mă ia Simona, așa că Maria a avut de luat decizia înaintea ei, așa că m-a ales”, a precizat ispita.

„Minte. Eu mi-am dat seama că îi place de el, să stea cu el. Dacă știam îl alegeam eu”, a adăugat și Iustina.

Citește și: Insula Iubirii, sezon 8, 5 august 2024. Maria a spus ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Cornel în piscină. Ce i-a propus el

Astfel, după ce Alina i-a fost suflat de Maria, Simona l-a ales pentru date pe Marius, la Insula Iubirii sezon 8, episodul 11 din 6 august 2024. Aceasta a explicat că a luat această decizie pentru că, la intrarea ei în casă, a spus că fata a venit să facă „show”.

„Aici s-a interpretat că am venit chitită pentru Alin. Eu vreau să lămuresc lucrul acesta ca să nu mai fiu întreabată în fiecare zi. Mă trezesc că socializez cu un băiat în casă și mi se scoate în evidență lucrul acesta. Eu vreau să ies la date cu Alin, dar nu ca un viitor partener”, a ținut să spună Simona.

Daiana l-a ales pe Teo, iar Cristina va merge la date cu Eric.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare cele cinci cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Partenerii au la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum. Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1.

De asemenea, imagini nedifuzate pot fi urmărite săptămânal în Insula Iubirii Plus și Insula Iubirii Extra, numai în AntenaPLAY.

Insula Iubirii sezon 8, 6 august 2024. Prima ceartă dintre Andrei și ispita Diandra. Ce l-a deranjat pe soțul Cristinei... Insula Iubirii sezon 8, 6 august 2024. Ce i-a căzut lui Andrei din buzunar când se aștepta mai puțin: „Rămâne între noi”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 9 septembrie 2024. După gala de vineri, băieții au fost în stare de șoc: Tremur!
Mireasa sezonul 10, 9 septembrie 2024. După gala de vineri, băieții au fost în stare de șoc: Tremur! Luni, 09.09.2024, 15:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x