Antena Căutare

Insula Iubirii sezon 8, 7 august 2024. Radu Vâlcan a anunțat un party neașteptat, dar ce a urmat le-a uimit și pe ispite

Radu Vâlcan i-a convocat pe băieți și pe ispitele feminine pentru a anunța un party neașteptat. Iată la ce „strategii” au apelat partenerii de cuplu pentru seara în club, dar și ce afinități au ieșit la iveală!

Galerie
Insula Iubirii sezon 8, 7 august 2024. Radu Vâlcan a anunțat un party neașteptat, dar ce a urmat le-a uimit și pe ispite | Antena 1

Radu Vâlcan și-a făcut apariția și i-a anunțat pe băieți că are pregătită o surpriză pentru ei. Mai exact, aceștia vor petrece o noapte în Phuket, veste la care partenerii de cuplu au reacționat cu mult entuziasm. Însă, ei nu vor merge singuri, ci în compania unei ispite feminine, la alegere. Iată la ce „înțelegere” au apelat băieții pentru seara în club!

Citește și: Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Ispita Marcel și ispita Alin, discuție între patru ochi. Ce plan a pus la cale "Maluma"

Insula Iubirii sezon 8, 7 august 2024. Radu Vâlcan a anunțat un party neașteptat în Phuket

Așadar, pe rând, fiecare băiat și-a ales ispita cu care va petrece noaptea în club. Andrei a ales-o pe Diandra, Dani pe Mădălina, Claudiu pe Anamaria, în timp ce Cornel și Rareș le-au ales pe Flori, respectiv pe Larisa, alegeri care le-au dat de gândit ispitelor feminine.

„A fost o alegere ușoară. Urma pe listă, aveam de gând să o iau. A început aseară un dans și sper ca diseară să îl termine”, și-a motivat partenerul Iustinei alegerea, care le-a surprins pe celelalte ispite.

„Se fac strategii și eu nu mă prind. Unde îmi e capul? Cornel a ales-o pe Flori pentru Rareș, iar Rareș a ales-o pe Lala pentru Cornel, pentru a nu fi lucrurile evidente că unul dintre ei o vrea pe cealaltă?”, a declarat ispita Anamaria la testimoniale.

La rândul său, Rareș și-a argumentat și el alegerea de a merge în club cu ispita Lala: „Dacă era vorba de un date obișnuit, nu aș fi ales-o pe ea, dar, când am auzit că mergem în oraș, prima persoană la care m-am gândit a fost Lala, partenera ideală de distracție”

Când s-au întors în vilă, Dani i-a transmis ispitei Mădălina că vrea să o vadă în club îmbrăcată și aranjată așa cum îi zice el: „Treci pe la mine înainte!”

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 6 august 2024. Prima ceartă dintre Andrei și ispita Diandra. Ce l-a deranjat pe soțul Cristinei

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality-show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality-show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare cele cinci cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Partenerii au la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum.

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, pe Antena 1.

De asemenea, imagini nedifuzate pot fi urmărite săptămânal în Insula Iubirii Plus și Insula Iubirii Extra, numai în AntenaPLAY.

Insula Iubirii sezon 8, 7 august 2024. Cum a reacționat Dani după ce a văzut imagini cu Maria la bonfire: „Nu mai am iub... Insula Iubirii sezon 8, 7 august 2024. Deși era la date cu Alin, Maria s-a retras cu o altă ispită. Ce a vrut să afle: „...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x