Insula Iubirii

SEZONUL 5

Sfidare sau plan ascuns? Aurel i-a cerut lui Andi să o seducă pe Diana: „Mă pun în genunchi în fața ta. Fii bărbat și fă-ți treaba și a doua oară!”

 

Insula iubirii. Sezonul 5. 13 mai 2019. Cei patru concurenți au avut ocazia să vorbească cu ispitele cu care partenerele lor își vor petrece cele 20 de zile în Thailanda. Aurel i-a luat pe toți prin surprindere, rugându-l pe Andi să-și „facă treaba a doua oară”.

Demarajul în forță al concurenților din acest sezon „Insula iubirii” a făcut ca ceremonia de blocare să prezinte o curiozitate majoră și din partea ispitelor masculine, care, cu o seară în urmă, au trăit intens consecințele picărilor în ispită ale băieților pe care i-au avut în față.

Aurel a avut o cerere șocantă pentru Andi: „Demonstrează că ești bărbat și fă-ți treaba a doua oară! O să te respect toată viața mea. Mă pun în genunchi în fața ta.”

„Din păcate, nu Diana va fi ținta mea. Cât timp pentru mine există o altă provocare, nu am de ce să fac lucrul ăsta”, i-a răspuns Andi.

Ispita a devenit ținta răutăților bărbaților care, cu fiecare vorbă spusă, părere emisă sau răutate aruncată, nu fac decât să-l plaseze în postura în care și partenerele lor l-au încadrat: cea de ispită supremă, pericol iminent și rival incontestabil.

„Nu mi s-a părut un bărbat frumos. Punct. Aici pot să fiu un pic modest și să spun că sunt mai frumos decât el”, a spus Costas.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest