Insula Iubirii

LUNI | ora 20.00

Prima brățară a fost tăiată! Denisa nu mai poate nega adevărul: „Nu era nevoie să mă umilească în fața tuturor”

 

Insula iubirii. Sezonul 5. 13 mai 2019. Denisa a spus că speră ca imaginile din prima noapte petrecută fără Adrian să fi fost trucate. La Bonfire, concurenta a putut să audă tot ce a avut de zis iubitul ei despre momentele trăite cu Maria, dar și despre relația lor. Cu lacrimi în ochi, Denisa și-a tăiat brățara de cuplu de la mână.

Denisa a primit o lecție grea de la insulă. Înainte de Bonfire, ea spunea că încă mai speră că imaginile pe care le-a văzut nu erau adevărate. La ceremonia focului, a auzit tot ce a declarat Adrian la testimoniale despre Maria și despre relația lor. Denisa a privit și a ascultat, lacrimile brăzdându-i obrajii.

„Puteți să-i transmiteți că e un om liber și poate să facă ce vrea cu viața lui. Trebuie să aduci undeva o persoană, s-o umilești, ca să-i spui că a intervenit monotonia? Putea să-mi spună chestia asta acasă, nu era nevoie să mă umilească în fața tuturor”, a spus concurenta.

A luat o decizie matură, cu implicații pe termen lung. Prima brățară de cuplu a fost tăiată, flăcările distrugând simbolul cuplului format din Denisa și Adrian.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI