Antena Căutare

Prima brățară a fost tăiată! Denisa nu mai poate nega adevărul: „Nu era nevoie să mă umilească în fața tuturor”

Insula iubirii. Sezonul 5. 13 mai 2019. Denisa a spus că speră ca imaginile din prima noapte petrecută fără Adrian să fi fost trucate. La Bonfire, concurenta a putut să audă tot ce a avut de zis iubitul ei despre momentele trăite cu Maria, dar și despre relația lor. Cu lacrimi în ochi, Denisa și-a tăiat brățara de la mână.

Insula iubirii. Sezonul 5. 13 mai 2019. Denisa a spus că speră ca imaginile din prima noapte petrecută fără Adrian să fi fost trucate. La Bonfire, concurenta a putut să audă tot ce a avut de zis iubitul ei despre momentele trăite cu Maria, dar și despre relația lor. Cu lacrimi în ochi, Denisa și-a tăiat brățara de cuplu de la mână.

Denisa a primit o lecție grea de la insulă. Înainte de Bonfire, ea spunea că încă mai speră că imaginile pe care le-a văzut nu erau adevărate. La ceremonia focului, a auzit tot ce a declarat Adrian la testimoniale despre Maria și despre relația lor. Denisa a privit și a ascultat, lacrimile brăzdându-i obrajii.

„Puteți să-i transmiteți că e un om liber și poate să facă ce vrea cu viața lui. Trebuie să aduci undeva o persoană, s-o umilești, ca să-i spui că a intervenit monotonia? Putea să-mi spună chestia asta acasă, nu era nevoie să mă umilească în fața tuturor”, a spus concurenta.

A luat o decizie matură, cu implicații pe termen lung. Prima brățară de cuplu a fost tăiată, flăcările distrugând simbolul cuplului format din Denisa și Adrian.

Aurel și Dana, primul cuplu oficial de pe insulă: „Vreau să-ți iau un inel și să te cer de nevastă. La revedere, Diana”... Ce s-a întâmplat la Insula iubirii, în episodul 4, sezonul 5! Prima brățară de cuplu a fost tăiată: „Nu era nevoie să mă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x