Antena Căutare

Aurel și Costas, scandal monstru în microbuz! „Nu mă interesează mușchii tăi! Eu vin cu altă mașină”

Insula iubirii. Sezonul 5. 14 mai 2019. În microbuz, Aurel și Costas s-au luat la ceartă. Conflictul a degenerat rapid, Aurel amenințând că nu se va urca în mașină, dacă nu poate sta unde își dorește.

Insula iubirii. Sezonul 5. 14 mai 2019. În microbuz, Aurel și Costas s-au luat la ceartă. Conflictul a degenerat rapid, Aurel amenințând că nu se va urca în mașină, dacă nu poate sta unde își dorește.

După întâlnirea cu ispitele cu care partenerele lor își vor petrece cele 20 de zile în Thailanda, băieții s-au pregătit să plece spre resort-ul lor. În microbuz, s-a iscat o ceartă între Aurel și Costas? Motivul? Aurel are un scaun preferat. El a amenințat că va lua altă mașină dacă nu va putea sta unde vrea.

„Ăla e locul meu! Mă știe multă lume că acolo stau. Dacă ești așa cu mine, nu ești băiat, ești fraier! Nu mă interesează mușchii tăi, eu vin cu altă mașină”, a spus Aurel.

Reacția lui Costas, în materialul video de mai jos:

Sfidare sau plan ascuns? Aurel i-a cerut lui Andi să o seducă pe Diana: „Mă pun în genunchi în fața ta. Fii bărbat și fă... Halucinant! În ciuda dovezilor incontestabile, Denisa crede că imaginile cu Adrian și Maria sunt trucate: „Nu se vede ni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x